De ce Pique nu a cerut-o în căsătorie pe Shakira
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
foto: @3GerardPique - FB
foto: @3GerardPique - FB
Sunt împreună de 12 ani, au doi copii împreună, dar nu sunt căsătoriţi. Gerard Pique a spus de ce nu i-a pus niciodată întrebarea într-un genunchi Shakirei. 

"Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", a explicat Pique, potrivit Mundo Deportivo

De altfel, acum câțiva ani, Shakira recunoștea că îi este frică de căsătorie: "Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă", spune cântăreața, conform Hola

Pique, 600 de meciuri în tricoul Barcelonei. Felicitat de Shakira

"600 de meciuri! Eu nu cred că am ținut vreodată 600 de concerte. Recordurile tale sunt fără precedent. Istoria este un cadou continuu, iar tu ești aici și continui să îl împachetezi, atât pentru tine, cât și pentru clubul tău, pentru noi și pentru generațiile următoare.

Ești făcut dintr-un material pe care îl știe doar Dumnezeu și în opinia mea ești cel mai bun exemplu de străduință, perseverență și sinceritate pentru copiii noștri. În acești ani cu tine am realizat că ai venit pe această lume pentru a schimba tiparele.

Mai ai atâtea să ne oferi! Atât în fotbal, cât și în multe alte aspecte ale vieții tale extraordinare. Pentru că nu este și nici nu va mai fi un alt Gerard Pique. Un om excepțional", este mesajul transmis de artistă, conform Digisport

Shakira a fost atacată de mistreți. Animalele i-au făcut geanta praf 

Cântăreața Shakira a fost atacată de doi mistreți în timp ce se plimba în parc cu fiul ei de 9 ani, scrie BBC. Shakira spune că animalele au atacat-o, după care au fugit în pădure cu poșeta ei. Cântăreața a relatat bizara poveste într-o serie de postări pe Instagram.

Ținând în fața camerei geanta pe care a recuperat-o între timp, ea a spus:  „Priviți ce-au făcut doi mistreți care m-au atacat în parc”.

„Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil. Au distrus tot”, a mai spus cântăreața.

Apoi, s-a întors spre fiul ei și al fotbalistului Gerard Piqué de la FC Barcelona și i-a spus: „Milan, spune adevărul. Spune cum a înfruntat mama ta mistreții”.

Shakira este ultima victimă a mistreților care devin din ce în ce mai agresivi în capitala catalană în ultimii ani. În 2016, poliția spaniolă a primit 1.187 de apeluri privind atacuri ale mistreților asupra câinilor sau mistreți care încurcă traficul sau chiar lovesc mașini pe stradă. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel