De ce o femeie şef poate fi un adevărat coşmar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
femeie sef nervoasa
femeie sef nervoasa

Dacă ești femeie și ai o femeie ca șef, ferește-te! Șefa ta și-a croit cu greu drum într-o organizație dominată de bărbați, comportându-se asemenea lor, cu duritate. Este prea puțin probabil ca ea să te ajute, deoarece îi place poziția ei unică și, în plus, se simte amenințată de tineMai multe studii au fost efectuate asupra acestui fenomen. S-a descoperit că femeile în poziții înalte ajută colegi bărbați în timp ce pun bețe în roate colegelor femei, scrie dailymail.co.uk.

Femeile care au tot o femeie ca șef suferă de dureri de cap, depresie și insomnie mai mult decît cele ce au ca șef un bărbat. 95% dintre femei afirmă că s-au simțit discreditate în carieră de o femeie.

Femeile șef se simt mai confortabil să lucreze cu bărbați, deoarece sunt obișnuite cu felul în care aceștia lucrează. Ele nu sunt tolerante cu alte femei, pe care le consideră slabe. În plus, femeile de carieră și-au sacrificat viața de familie și pot fi geloase pe femeile care au așa ceva.

Femeile șef se tem că îmbătrânesc și că vor deveni invizibile. Ele se simt amenințate de celelalte femei, pe care nu le ajută în carieră şi chiar le discreditează.

Citeşte şi:

Femeile sunt considerate lideri mai puţin calificaţi şi capabili decât bărbaţii la locul de muncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel