De ce nu-ți poți găsi sufletul pereche: 3 motive principale
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
De ce nu-ți poți găsi sufletul pereche, 3 motive principale. Sursa foto: freepik.com
De ce nu-ți poți găsi sufletul pereche, 3 motive principale. Sursa foto: freepik.com
Când vine vorba despre relații amoroase, nu există o modalitate unică de a întâlni persoana potrivită cu care să întemeiezi o familie. 

Unii spun că de vină este destinul. Cu toate acestea, mult depinde de persoana în sine. Există atât de mulți oameni singuri, care visează să întâlnească o persoană dragă. Dar mulți dintre ei nici măcar nu sunt conștienți că de vina ar fi comportamentul lor. Prin urmare, în viața lor apar doar persoane nepotrivite.

Dacă ne întoarcem la legea atracției, fiecare acțiune a unei persoane, decizia și gândurile sale trebuie să fie sincronizate pentru a găsi partenerul potrivit. Trei greșeli comune pot fi cauza eșecului în relațiile personale. 

Un partener manipulator, recunoscut după 7 semne clare. Iată la ce trebuie să fii atentă

Nu ești pregătit? Mulți oameni fac greșeala de a crede cu sinceritate că sunt pregătiți pentru o relație și au cu adevărat nevoie de dragoste, dar în adâncul sufletului, acest lucru nu este în întregime adevărat. Unii se tem că vor fi jigniți, iar frica duce la apariția unui zid invizibil între ei și cei care încearcă să se apropie. Această tactică poate proteja împotriva durerii, dar împiedică și apariția dragostei.

Pentru a preveni acest lucru, trebuie să analizezi toate evenimentele din trecut și să încerci să întorci pagina și să începeți totul de la zero. Nu lăsa problemele vechi să-ți afecteze negativ prezentul și viitorul. Dărâmă zidurile și fii gata să-l lași pe cel care este cu adevărat gata să te iubească și să te aprecieze.

Terapia prin culoare: cum diferite nuanțe ajută la echilibrarea emoțiilor

Mai ai sentimente calde pentru fostul partener. Dacă încă ai sentimente pentru fostul partener, cu siguranță va sta în calea unei relații sănătoase și minunate. Din punct de vedere mental și emoțional, continui să fii trăiești în trecut.

Prin urmare, chiar dacă cineva apare în drumul tău, nu te vei putea deschide pe deplin către o nouă relație. Dacă sentimentele pentru un fost partener sunt încă puternice, nu vei putea începe o relație nouă. 

Încearcă să scapi complet de gândurile despre fostul partener pentru a fi deschis la o nouă relație cu o persoană complet diferită.

Opt lucruri importante pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți îmbunătățești viața

Nu te iubești suficient. Se crede că, dacă o persoană nu se iubește și nu se respectă suficient, acest lucru va atrage în viața sa pe cineva care îl va maltrata. Prin urmare, încearcă să te uiți în adâncul sufletului tău și întreabă-te cât de puternice sunt sentimentele tale pentru propria persoană.
Cât de des îți neglijezi dorințele și nevoile? Îți pasă în general de sănătatea ta? Ce crezi despre tine?

Tratează-te așa cum vrei să te trateze viitorul partener iubitor. Apreciază-te, nu fi prea autocritic și gândește-te că meriți sentimente reale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel