Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 27 noi 2020 / 12:14
De ce nu se anchetează frauda de la Sectorul 1. Gușă, ipoteză: Miza ascunsă
Cozmin Gușă, consultant politic, a lansat o ipoteză privind motivul pentru care nu se anchetează frauda de la Sectorul 1, de la alegerile locale.

"Acele lucruri care s-au întâmplat se vor perfecţiona repetându-se la parlamentare, iar faptul că nu au fost anchetate, deşi ar fi fost necesar, este sub semnul unei lumini verzi la semaforul organizării votului, a votării propriu-zise, a numărării voturilor, a contabilizării lor pe cale manuală sau electronică. Avem o plajă unde reţelele de tip ocult sprijină scorul PNL şi al USR PLUS.

Și vorbesc de două reţele de tip ocult, în sensul că sunt ascunse, nu sunt la vedere, nu sunt reţelele de partid. Sunt reţele de putere, dintre care una sprijină o preşedinţie mai puternică a lui Klaus Iohannis şi va sprijini ceea ce va face, dar de nepovestit, PNL-ul, pentru a avea un scor mai mare. Cealaltă reţea eu am numit-o tot timpul "rețeaua rezerviştilor statului paralel" care s-au înghesuit să susţină USR PLUS şi pentru faptul că mulţi apropiaţi, mai tineri decât ei, candidează şi sunt liderii USR PLUS şi pentru că au interese majore.

Această reţea de rezervişti are interese nu doar în justiţie. Ei au interese de la Ministerul Transporturilor, până la Ministerul Economiei pentru mega-afaceri în care firmele lor din România sau din exterior au nevoie de manete. Această bătălie cumplită între reţelele oculte nu mai vizează doar campania electorală şi scorul, ci vizează şi opţiuni pentru ocuparea viitoarelor pozitii de miniştri.", a explicat Cosmin Gușă la DCNews.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro