Data actualizării:
Data publicării:

De ce nu sărbătorește Tudor Chirilă Ziua Națională. "Defilarea e pentru hoți"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Tudor Chirilă
foto: Facebook, Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a răbufnit în online! Iată motivele incredibile pentru care nu sărbătorește Ziua Națională! Și-a atras numai critici!

Tudor Chirilă a transmis un mesaj controversat în preajma Zilei Naționale a României, declanșând un val de reacții și dezbateri aprinse pe platformele de socializare. Printr-o postare pe Facebook, artistul a explicat de ce nu simte, ca tot românu', să sărbătorească pe 1 Decembrie.

Fără niciun fel de cenzură, a făcut referiri critice la adresa stării actuale a țării, amintind, printre altele, situația românilor din diaspora. Chirilă a subliniat că cei plecați din țară au ales să treacă granița nu din spirit de aventură, ci din nevoia de a-și asigura un trai mai bun pentru ei și familiile lor. Artistul a ridicat întrebări retorice cu privire la cine ar trebui să unească această zi națională, sugerând că autoritățile care guvernează țara nu au reușit să ofere servicii și condiții de trai decente cetățenilor români. Pe o notă ironică, acesta a menționat că defilarea este pentru "hoți," referindu-se la nivelul de corupție din țară, și a indicat că aceștia par a fi singurii uniți în această situație.

„Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională. Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea”, a scris artistul în mediul online. 

                                                            

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel