Data actualizării:
Data publicării:

De ce nu s-a văzut integral la TV România - Ucraina în unele regiuni din țara vecină

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Ucrainenii din diferite regiuni ale ţării au transmis luni că difuzarea televizată a primului meci al Ucrainei de la EURO 2024, contra României, a fost întreruptă la scurt timp după ce a început repriza a 2-a, transmite EFE.

"Este ceva ce s-a întâmplat deja în urmă cu câţiva ani într-un meci internaţional de nivel înalt din cauza supraîncărcării utilizatorilor în reţea din cauza unui server", a spus pentru EFE Andri Gulo, un fan al Ucrainei, care urmărea meciul la televizor într-un pub din Kiev, capitala țării.

Alţii, însă, indică un atac cibernetic al Rusiei ca fiind cauza întreruperii, după ce Ucraina a avut parte de tot felul de atacuri asupra serviciilor sale digitale.

Amintim că Ucraina a fost învinsă clar de România cu 3-0 în primul meci de la EURO 2024, turneu care se desfășoară în Germania.

Este cea mai clară victorie a României la un turneu final, indiferent dacă e vorba de EURO sau Cupă Mondială. Anterior, cea mai mare diferenţă a fost de două goluri, România - Columbia 3-1, la Campionatul Mondial din anul 1994.

Singurul meci anterior în care tricolorii nu au încasat gol la EURO a fost în urmă cu 16 ani, atunci când  România a remizat cu Franţa, 0-0.

Totodată, România a marcat doar pentru a doua oară 3 goluri într-un meci la EURO, după 3-2 cu Anglia la EURO 2000.

Citește și - Gafă majoră a ucrainenilor înaintea meciului cu România. Au încurcat tricolorul cu drapelul Belgiei / foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel