De ce nu muncește Ioana Tufaru și cum a ajuns să fie dată afară din garsoniera lui Gigi Becali
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video "În Oglindă"
captură video "În Oglindă"
Fiica Andei Călugăreanu a explicat recent de ce preferă să trăiască din indemnizația pentru drepturi de autor a mamei în loc să se angajeze.

Invitată în podcastul "În Oglindă", Ioana Tufaru a dezvăluit public că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, ceea ce îi limitează capacitatea de a depune efort intens. Aceasta a mărturisit că, de-a lungul timpului, a fost nevoită să accepte locuri de muncă în care a activat "la negru", fără un contract, din inițiativa proprie. Este și motivul pentru care nici până la ora actuală nu și-a luat un angajament pe termen lung. A jucat sporadic ca și figurant în câteva piese de teatru, a mai făcut curățenie, dar nimic din care să se poată întreține lună de lună, în mod constant.

„Cei care mă acuză trebuie să se gândească și la motive. Eu sunt un om cu probleme de sănătate, un om care nu poate depune efort. Am lucrat, dar nu cu carte de muncă și îmi asum. Atâta vreme cât prestezi un serviciu pentru care ești plătit, nu se numește tot muncă? E la negru, nu e la negru, e colaborare, nu e colaborare, se numește tot muncă. Am lucrat, se poate dovedi, doar că nu am lucrat cu carte de muncă”, a povestit Ioana Tufaru în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Citește și Ioana Tufaru, amintiri dureroase din copilărie. "Tata a fost foarte supărat că nu eram băiat. S-a trezit cu mine pleașcă și n-a știut ce să facă"

Ioana Tufaru, dată afară din casa oferită de Gigi Becali

În urmă cu opt ani, când Ioana, însărcinată fiind, împreună cu logodnicul ei Ionuț dormeau pe bancă în parc, Gigi Becali le-a sărit în ajutor și le-a oferit un loc în care să stea fără să plătească chirie: o garsonieră într-unul din complexele lui de apartamente. A locuit acolo până la finalul anului 2023, când au fost dați afară. Motivul? Se fac renovări și toate apartamentele si garsonierele trebuie evacuate.

„Anul 2024 a început foarte bine și frumos pentru noi. Da, ne-am mutat în altă locuință, așa este! Din 18 decembrie locuim în noua casă pentru că nu se mai putea să stăm acolo! Se renovează, se folosește în alte scopuri, nu știm exact. Nu ni s-au dat prea multe amănunte. La domnul Becali am stat 8 ani! Ni s-a spus că în primăvara urmează să intre în renovare blocul și că va trebui să eliberăm! Ne-am mutat într-un apartament cu 2 camere, da, cu chirie" a explicat Ioana.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel