De ce nu le spune Simona Gherghe copiilor că este mândră de ei: "S-ar putea să le dăm alte aripi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook SImona Gherghe
Sursa foto: Facebook SImona Gherghe
Simona Gherghe a vorbit despre cum s-a schimbat după ce a făcut pace cu ea, dar și despre motivul pentru care nu le spune celor doi copii ai săi că este mândră de ei.

"Dacă vedeam că scaunul de la masă nu era la semn, înnebuneam"

"Nu trebuie să fie totul perfect. Eu eram genul ăla - în momentul în care intram în living şi vedeam că scaunul de la masă nu era la semn şi era o disproporţie acolo, înnebuneam. Eu trebuia să funcţionez în foarte multă ordine în jurul meu. Ori cu copiii treaba asta nu există. Trebuie să îţi asumi că, o perioadă, livingul este un mare depozit de jucării. Sigur, îi înveţi să strângă, dar nu o să poți niciodată să strângi aşa, că altfel înnebuneşti. Eu mai am şi acum seri, după ce adorm copiii, când cobor şi strâng peste tot.

Când nu am mai fost atât de încordată, nu am mai ţinut la tot ce ţineam până atunci, echilibrul a venit din suflet, în momentul în care m-am împăcat eu cu mine şi cu stările pe care le aveam şi în momentul în care i-am dat şi lui Răzvan spaţiu, să simtă acelaşi lucru şi să nu mai pun presiune pe toţi cei din jurul meu, pentru că asta făceam. În  momentul în care eu am fost liniştită, a fost pace", a mărturisit Simona Gherghe, în podcastul Ilincăi Vandici - "Te ascult".

"S-ar putea să le dăm şi lor alte aripi"

"Mândria este un sentiment aşa care duce spre vanitate şi eu evit să folosesc treaba asta. Nici copiilor nu le spun "sunt mândră de voi". Eu am înlocuit treaba asta cu "vă admir pentru că..." (...) Nu fac decât să-și dorească sa facă lucruri ca să fiu eu mândră, sa îmi dovedească mie. Ori eu nu vreau asta. Să facă lucruri din convingere, dar pot sa-i admir pentru toate realizările pe care le fac în viața lor. Admirație și nu mândrie! S-ar putea să le dăm şi lor alte aripi, să nu caute validare", a spus prezentatoarea tv.

Vezi și:  "Nu eram generoasă. Cred că eram şi foarte arogantă... ". Simona Gherghe, întoarcere în trecutul ei: "Atât am ştiut atunci să fac. Răzvan m-a temperat" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel