”De Ce Nu în România?” cu Murad și Chirieac, miercuri, 23 februarie. Impactul economic al conflictului lansat de Putin. Ce fac politicienii?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Bogdan Chirieac - Mohammad Murad
Bogdan Chirieac - Mohammad Murad
”De Ce Nu în România?” pune în context economic conflictul Rusia-Ucraina și efectele lui asupra României. 

Pandemia pare a fi pe sfârșite, dar România nu scapă. Nu doar de criză de temem, ci și de un conflict militar cu Rusia. Ar fi trebuie ca sfârșitul pandemiei să fie o gură de aer pentru toți, dar mai ales pentru economie și pentru cei atât de afectați de măsurile care au venit la pachet cu virusul. Sfârșitul pandemiei nu înseamnă, din păcate, și sfârșitul crizei. Evenimentele externe care ne afectează direct își pun puternic amprenta și asupra României, mai ales economic.

Românii care au ambiții pentru propria țară se întreabă ”De Ce Nu în România?”. O întrebare bună care este de natură să susțină țara și să o ridice. În acest sens, unul dintre cei mai mari investitori din România, Mohammad Murad, realizează emisiunea ”De Ce Nu în România?” la DCNews. Caută răspunsuri. Arată probleme. Vine cu soluții. Totul, în fiecare miercuri, de la ora 13:00, doar la DCNews, DCNewsTV și DCBusiness! 

În cea de-a doua ediție a emisiunii, Mohammad Murad l-a invitat chiar pe analistul de politică externă Bogdan Chirieac, în contextul conflictului de la graniță. Ne va afecta economic? Cum? Când? Ce face clasa politică? Face? Ce ar trebui să facă? Urmăriți răspunsurile miercuri, de la ora 13:00, în emisiunea ”De Ce Nu în România?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel