De ce nu au voie copiii lui Kate Middleton să păstreze toate cadourile de Crăciun: Unele sunt duse în casă, altele în depozitul Familiei Regale
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
De ce copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu pot păstra toate cadourile primite de Crăciun.

Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William sunt printre cei mai faimoși copii din lume, iar statulul lor de membri ai Familiei Regale britanice le aduce o mulțime de beneficii, inclusiv cadouri în plus de Crăciun. 

Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis primesc tot ce îşi pot dori de la părinţi, dar şi cadouri de la fani şi chiar oficiali din jurul lumii.

Cu toate acestea, Prinţul William şi Kate Middleton au declarat în repetate rânduri că nu vor ca fii şi fiica lor să crească altfel decât un copil normal și că fac tot posibilul să nu-i răsfețe, motiv pentru care, deși pare greu de crezut, cei trei copii nu pot păstra toate cadourile pe care le primesc de Crăciun.

Ce se întâmplă cu toate cadourile primite de cei trei prinți de Crăciun

 

"Unele cadouri vor fi duse în casă, iar altele trimise în depozitul Familiei Regale. În unele cazuri, unde se cuvinte, ele vor fi donate către organizaţii care pot să le folosească. Ducii le mulţumesc tuturor celor care se gândesc şi arată generozitate pentru copiii lor", a declarat un purtător de cuvând al Ducilor de Cambrigde, în anul 2007.

Nu se ştie exact ce au primit Prinții George şi Louis și Prințesa Charlotte de Crăciun anul acesta, însă experţii regali susţin că Ducesa de Cambridge e atentă să nu le ofere cadouri scumpe sau extravagante, ci din contră, ea ar prefera să le ia lucruri practice, ceva care să îi ia din faţa ecranului de calculator sau telefon.

"Lui George în place foarte mult să folosească iPad-ul, el şi Charlotte se descurcă foarte bine cu tot ce înseamnă tehnologie, ca mulţi copii, aşa că probabil au tot felul de gadget-uri pe lista de Crăciun. Însă, când vine vorba de aşa ceva, Kate nu îi va răsfăţa cu cadouri scumpe sau extravagante", a declarat expertul regal Kate Nicholl, potrivit mirror.co.uk.

Cum se înțeleg, de fapt, Kate Middleton și William. Fedrizzi: Lucrurile devin un pic problematice

Cei doi Duci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louise.

Dincolo de relația lor pe care mulți o admiră și o văd perfecte, astrele oferă detalii neașteptate despre cei doi. 

Kate Middleton este Capricorn, iar Prințul William este Rac, tocmai de aceea, potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, Ducele și Ducesa de Cambridge au o compatibilitate solidă.

Maria Ciobanu, pensie UMILITOARE în România. Cât îi dă America, după ce și-a luat cetățenia. Suma te va uimi

Prințul William este motivat de Kate Middleton

"Kate îl motivează pe William cu Soarele ei în Capricorn și Soarele lui în Rac. Cei doi se înțeleg unul pe celălalt la un nivel intelectual profund și la nivel emoțional, având amândoi Luna în Rac", a spus Michelle Fedrizzi.

În plus, William are Mercur în Gemeni, iar Kate în Vărsător, ceea ce indică faptul că amândoi sunt pe aceeași lungime de undă și gândesc la fel.

Fedrizzi explică, de asemenea, că asemănarea lor intelectuală oferă stabilitate Familiei Regale.

"Ei îi ajută pe oameni să vadă lucrurile diferit și ar putea fi cei care vor reuși să extindă ideile și chiar să aducă un echilibru, fiind împăciuitori sau mediatori în familie atunci când lucrurile devin un pic problematice", a adăugat ea, arată yahoo.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel