De ce Mirela Vaida și Adrian Velea nu dau bani oricărui nevoiaș. Cum își aleg cazurile pe care le ajută / video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Acces Direct
Acces Direct
Prezentatorii Acces Direct, Mirela Vaida și Adrian Velea, au fost prezenți la DC News TV, unde au vorbit despre proiectele lor.

De asemenea, au fost întrebați dacă dau bani la cerșetori.

„Nu mereu, s-a întâmplat, să știi, să dau bani. Cred că a fost o chestie de moment, nu știu de ce... am simțit că trebuie să ajut persoana respectivă.”, a declarat Adrian Velea, întrebat fiind dacă îi ajută pe nevoiașii pe care îi vede prin metrou.

Mirela Vaida a continuat apoi și a spus că este foarte atentă cui îi oferă bani, întrucât își dorește să se asigure că persoana în cauza are nevoie reală de ei, nu precum personajele din filmul „Filantropica”.

Mirela Vaida: ”Eu le dau bătrânelor pe care le văd cu zarzavatul”

”Eu le dau bătrânelor pe care le văd cu zarzavatul, cu legătura de pătrunjel că vor să își vândă marfa din curte și vine poliția și le iau că nu au nu știu ce autorizație, le-aș da (n.r. unor persoane de genul acesta).” 

”Cu cerșetorii aștia depinde și de ei că după ce te uiți la filmul ăsta „Frilantropica”, începi să vezi că e o altă poveste, însă cred eu că dacă vrei să faci un bine, știi unde să te duci.”

”Știi unde sunt oamenii nevoiași, știi unde sunt copiii care nu au de niciunele, vorbești cu parohul de la tine din localitate, el știe exact cine și cum. Cine vrea să facă bine găsește modalitatea de a o face.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel