De ce Meghan Markle nu este cu Familia Regală la Balmoral după moartea Reginei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube Facebook Vogue France
Sursa Foto YouTube Facebook Vogue France
O sursă a clarificat că doar Harry a călătorit în Scoția pentru a fi cu bunica sa, care a murit în această după-amiază. 

Regina s-a stins din viață în această după-amiază. Alături i-au fost prințul Charles, prințul William și prințul Harry, care au călătorit pentru a fi cu ea în Balmoral, Scoția. Soția lui Harry, Meghan Markle, nu i s-a alăturat, rămânând la Londra chiar și după anunțul de la Palat cu privire la moartea Reginei, potrivit revistei Elle.

În ciuda unei declarații inițiale a purtătorului de cuvânt al familiei Sussex, potrivit căreia cuplul călătorește în Scoția pentru a fi cu regina în urma știrilor că se afla sub supraveghere medicală în această dimineață, doar Harry a făcut călătoria, a clarificat o sursă mai târziu. 

Reporterul regal Omid Scobie a spus pe Twitter că Meghan a rămas la Londra

Ducele și ducesa de Sussex erau programați inițial să participe în această seară la WellChild Awards. S-au retras din acea apariție în urma știrilor despre sănătatea Reginei.

De asemenea, nici Kate Middleton nu a călătorit la Balmoral, rămânând în Windsor pentru a avea grijă de cei trei copii care astăzi au început școala.

Deși motivul exact al absenței lui Meghan nu a fost specificat, dacă Meghan ar fi plecat, ar fi fost o întâlnire foarte rară între ea, Prințul Harry, Prințul William și Prințul Charles, sub conducerea cele mai grele circumstanțe.

Meghan și Harry și-ar fi numit fiica Lilibet după Regina. Harry a mai spus pentru The Today Show, în aprilie, că el și bunica lui ”au o relație cu adevărat specială. Vorbim despre lucruri despre care ea nu poate vorbi cu nimeni altcineva”.

Relația lui Meghan și Harry cu restul Familiei Regale este tensionată, mai ales după acuzațiile din interviul lor pentru Oprah din martie 2021 despre ceea ce au îndurat ca membri seniori ai familiei.

Într-un interviu pentru The Cut, publicat pe 29 august, Meghan a spus că încă face eforturi pentru a ierta Familia Regală pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

”Cred că iertarea este cu adevărat importantă. Este nevoie de mult mai multă energie pentru a nu ierta”, a spus ea. ”Dar este nevoie de mult efort pentru a ierta. Chiar am depus un efort activ, mai ales știind că pot spune multe”. Apoi a tăcut, spunând în cele din urmă: ”Am multe de spus, dar nu o fac”. 

O sursă a vorbit cu Entertainment Tonight la câteva zile după lansarea interviului, spunând că Familia Regală nu era mulțumită că Meghan vorbește despre experiența ei acolo. 

”Familia Regală este dezamăgită de ultimele comentarii ale lui Meghan Markle în revista The Cut și pe podcastul ei. Sunt supărați că, după ce s-a retras din Familia Regală – pretinzând nevoia de confidențialitate – ea continuă să facă publice problemele de familie”, a spus sursa.

 

Citește și:

Scandalurile din Familia Regală a Marii Britanii. ”Obișnuiam să beau la fel de mult alcool cât bei tu într-o săptămână. Nu pentru că mă distram, ci pentru că...”

UPDATE: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit. 

Ultimii doi ani au fost destul de dificili pentru Regina Elisabeta și pentru familia regală, marcați de pandemii, scandaluri și doar de câteva momente de adevărată fericire, precum nașterea celui de-al doilea copil al lui Harry și Meghan, al treilea copil al Zara Tindall și copiii prințeselor Beatrice și Eugenia.

Însă adevartul protagonist al tristei perioade din viața Reginei Elisabeta a fost Prințul Philip, a cărui moarte a surprins pe toată lumea deși a fost precedată de o spitalizare de aproximativ o lună și de o intervenție chirurgicală la inimă cu câteva săptămâni înainte de moartea sa.

Și Prințul Harry, la rândul său nu a scutit familia regală de neplăceri, amenințând cu o autobiografie care amenința cu un nou război în familie.

Harry furios

”M-am simțit prins. Întreaga mea familie este prinsă în sistem. Viața mea a fost un amestec între Truman Show și grădina zoologică”. Așa și-a definit prințul Harry anii la curte, în martie trecut și în cadrul podcastului Armchair Expert din mai 2021.

Acesta a fost anul declarațiilor-bombă ale prințului împotriva familiei regale. Dacă ar fi să urmărim evenimentul fondator al nemulțumirilor dintre Harry și Windsor, totuși, ar trebui să ne întoarcem la moartea Lady Diana.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel