De ce lipsește Antonescu din scandalurile Ponta-Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Miercuri după-amiază, invitat la DC News a fost liderul PNL, Crin Antonescu, care a dezbătut mai multe subiecte de pe scena politică actuală.

Președintele PNL a fost întrebat de ce a lipsit din dezbaterea publică – în ultima perioadă – discuțiile avându-i drept protagoniști mai degrabă pe Traian Băsescu și pe Victor Ponta. Crin Antonescu a spus că nu a fost atât de vizibil în mass-media pentru că unele televiziuni au evitat să-l invite în emisiuni pentru a-și spune părerea pe diverse teme politice.

"Dacă dumneavoastră m-ați invitat să discutăm aici, la DC News, am venit. Am fost oriunde am fost invitat. Nu am inventat pentru această campanie niciun fel de scandal cu Traian Băsescu sau cu Victor Ponta pentru a părea într-o astfel de situație. Ce am cumpărat, așa cum se face, spațiu pentru publicitate electorală, am preferat să nu fie o compunere recitată frumos contra premierului sau președintelui... În rest, faptul că există posturi de televiziuni care nu sunt interesante de ce mai fac eu... este dreptul lor să facă ce vor", a spus Crin Antonescu la DC News Live.

VEZI ȘI: Antonescu, despre adresarea lui Biden către Ponta cu "domnule președinte"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel