De ce faci o mare greșeală dacă judeci o femeie sau un bărbat după zodie. Ce contează, de fapt, în harta natală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Feminitatea este dată de poziția lui Venus în harta natală, iar masculinitatea este dată de poziția lui Marte.

Toate explicațiile vin de la astrologul Daniela Simulescu într-o emisiune specială la DCNews și DCNewsTV.

„Atunci când cunoști pe cineva și devii interesat, ce faci prima dată? Te duci pe Internet și cauți cum e femeia din zodia x sau bărbatul din zodia y. Dar atenție! Feminitatea este dată de poziția lui Venus în harta natală, iar masculinitatea este dată de poziția lui Marte. Deci faci o mare greșeală dacă judeci o femeie sau un bărbat după zodie. De asemenea, Venus și Marte din harta natală ne ajută și pe noi să ne cunoaștem mult mai bine”, a spus Daniela Simulescu.

Emisiunea va fi difuzată joi, la ora 10.00. Rămâneți alături de noi!

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel