Data publicării:

„De ce faceți pe proștii?” Putin își iese din fire și umilește un ministru/ video

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a răbufnit, miercuri, împotriva unuia dintre viceprim-miniștrii săi.    

Aflat în Consiliu de Miniștri, Putin și-a ieșit din fire din cauza unei probleme legate de contracte. Știind că este filmat, președintele Rusiei l-a umilit în direct pe unul dintre viceprim-miniștrii săi, scrie Le Figaro.

„Aveți totul pregătit, dar nu aveți contracte?”, a întrebat el, în declarații traduse de BFMTV. „Știu că nu există contracte pentru companii și mi-au spus-o directorii. De ce faceți pe proștii?”, a adăugat el. Putin a continuat: „Când vom avea contractele? Managerii de afaceri îmi spun că nu există contracte, iar dumneavoastră îmi spuneți că totul este gata”.

Ieșirea în decor vine la câteva zile după ce un oficial chinez l-a declarat „nebun” pe liderul Rusiei.

Acesta a declarat pentru Financial Times că Președintele rus Vladimir Putin, care în trecut anunța un parteneriat strategic cuprinzător cu China, și-a stricat imaginea în fața conducerii de la Beijing, care se îndoiește din ce în ce mai mult de sobrietatea deciziilor sale și de capacitatea de a ieși din „capcana” aventurii din Ucraina, fără pierderi majore.

„Putin a înnebunit! Decizia de a invada a fost luată de un grup foarte mic de oameni [din Rusia]. China pur și simplu nu înțelege Rusia”, a explicat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel