De ce Eva Măruță a fost, de fapt, aleasă pentru „Tati part-time”. BRomania: Are și chestia asta de care noi avem nevoie ca să vindem un film în care băgăm 1 milion de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Măruță
Măruță
BRomania (Matei Dima), producătorul filmului „Tati part-time”, a fost invitat la podcastul „Acasă La Măruță" unde a vorbit despre Eva Măruță.

În cadrul podcastului, Cătălin Măruță, tatăl Evei, a povestit cum a cunoscut o altfel de Eva în perioada în care aceasta a filmat pentru filmul „Tati part-time”. 

„Vreau să vă zic o fază foarte tare. Eva în fiecare seară, acasă, se spăla pe cap ca să aibă părul curat pentru racord a doua zi. Într-o seară, filmase foarte puțin în parc, ajunsesem seara acasă și am zis: „Eva, gata, acum ne culcăm să ne odihnim”.

Niciodată nu se culca până nu mai spunea încă o dată: „Poți să mă asculți la text?” Mă dispera chestia asta. Îi spuneam: „Oricum îl știi. E bine. Stai liniștită.”

La un moment dat îmi zice: „Trebuie să mă spăl pe cap”.

Și zic: „Eva, dar nu trebuie să te speli pe cap pentru că ai filmat foarte puțin, nu  ți-au dat cu fixativ în par, mâine poate să fie perfect. Haide să ne culcăm că e mai important să te odihnești.” Îmi aduc aminte că s-a dus în baie, și-a pus dușul în cap și a zis: „Noi suntem profesioniști. Trebuie să mă spăl pe cap.”

Eram efectiv distrus și nu-mi venea să cred: „E 11 noaptea, tu vrei să te speli pe cap când oricum nu trebuia, doar pentru că trebuie să fim profesioniști.” De asta spun că am cunoscut-o pe Eva și eu, ca părinte, altfel, la film. Nu spun doar că sunt tatăl Evei, ci pur și simplu pentru că am cunoscut-o altfel.”, a povestit Cătălin Măruță. 

 

2. Alex Bogda... (alex-bogdan--letitia-rosculet--bromania_66508600.jpg)

Alex Bogdan, Letiția Roșculeț și BRomania, captură video podcast „Acasă La Măruță"

 

De ce Eva Măruță a fost cea mai bună alegere 

BRomania (Matei Dima), producătorul filmului „Tati part-time”, a explicat care au fost motivele pentru care Eva Măruță a fost considerată cea mai potrivită pentru a juca rolul din film. 

„Vă zic și eu, ca producător, fără ea filmul nu era posibil. Nu ar fi funcționat. Noi recunoaștem, fiecare dintre noi recunoaște, dacă Eva nu era copilul tău, nu avea following și nu era ea o personalitate, ar fi fost foarte greu că noi să-i dăm green light filmului, pentru că e un film de 1 milion de euro și te gândești: „Cum o să vinzi filmul asta? Suntem într-o industrie unde cel mai bun poate să ia rolul și să faci film comercial? Suntem în industria asta?”

Eu nu cred că suntem în industria aia. (...)  Vă recunosc că înainte de a face filmul, aș fi zis: „Chiar dacă e o fetiță mai talentată, cumva, decât Eva, nu aș face fără Eva pentru că ea are și chestia asta de care noi avem nevoie ca să vindem un film în care băgăm 1 milion de euro, ca afacere privată."

Culmea culmilor a fost că ea este și singurul om care merită rolul respectiv din punct de vedere al talentului, al muncii și al educației pe care voi i-ați dat-o. Pentru noi de aia e o poveste deosebită.”, a spus BRomania la podcastul „Acasă La Măruță". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel