De ce este specială ziua de vineri, 11.11: Fii atent la mesajele Universului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Ziua de 11 noiembrie este una specială din punct de vedere spiritual.   

Oamenilor le place să se uite la ceasuri și să spună: „Este 11:11, pune-ți o dorință”. Dar a spune o dorință la 11:11 are rădăcini în numerologie, unde fiecare număr are propriul său sens metafizic. Și ce este chiar mai semnificativ decât ora 11:11 a.m./p.m. în a unsprezecea zi a celei de-a unsprezecea luni a anului, respectiv 11 noiembrie. 

Semnificația 11/11 în numerologie

În numerologie, majoritatea numerelor sunt însumate până ajungem la un număr cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative. „Vederea acestui număr este modul universului de a ne spune să lăsăm această realitate materială în pace și să ne scufundăm adânc în spiritualitatea noastră”, a spus consilierul spiritual Kesaine Walker pentru Bustle, citată de Nylon.com. Ea a adăugat că este un moment bun să „rămâi deschis la mesajele pe care universul poate încerca să ți le trimită”. Practicantul mistic Krisy Belich a avut un alt mod de a spune: „Gândește-te la asta ca şi cum aura ta magnetică este supusă unui „control + alt + ștergere” spiritual”, a spus ea pentru Bustle.

11/11 în astrologie

În 2022, pe 11 noiembrie, Jupiter se află alături de Neptun în semnul Peștilor. Asta înseamnă amplificarea emoțiilor, a intuiției și a conexiunii cu divinitatea. Jupiter expandează, iar Neptun oferă noi canale prin care să manifestăm. Arhetipul Peștilor vorbește despre vis, imaginație și inspirație. 

11/11: Iată de ce trebuie să-ți pui o dorință!

11 noiembrie este una dintre cele mai bune date din calendarul acestui an. Numărul 11 este unul puternic în numerologie - înseamnă sensibilitate, intuiție, empatie și aliniere cu universul. Și când ai de două ori 11 la rând? Acestea sunt flăcările gemene, semne ale conexiunii sufletului pereche. Totodată, 11/11 îţi poate oferi o perspectivă suplimentară, empatie și intuiție pentru a manifesta viața pe care o dorești - și persoana pe care o vrei în ea. Iată ce trebuie să faci:... Citește continuarea pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel