De ce e Sânziana Buruiană tristă de Crăciun
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sânziana Buruiană
Sânziana Buruiană

Una dintre multele blonde sexy autohtone, Sânziana Buruiană, se simte singură și deprimată chiar de Crăciun. Deși au trecut patru luni de atunci, ea nu poate trece peste despărţirea Răţoi, fostul său iubit, şi, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă resimte lipsa acestuia mai mult ca niciodată.

„Sunt singură şi foarte, foarte deprimată. Nu cred că am fost mai tristă vreodată ca în aceste momente. Crăciunul înseamnă pentru mine, ca sărbătoare, momente petrecute alături de cei dragi. Iar eu nu sunt alături de Răţoi, bărbatul pe care îl iubesc”, a declarat blonda, cu lacrimi în ochi, pentru Libertatea.

În plus, Sânziana susține că ar fi fericită dacă acum, de Crăciun, dacă ar avea pe cineva alături pentru a-l răsfăţa cu preparatele sale. „Nu am pentru cine face sarmale, cozonaci şi alte bunătăţuri. Îmi doresc însă să am un bărbat pentru care să prepar toate acestea şi pe care să-l răsfăţ apoi, seara, după cină, aşa cum ştiu doar eu. Sunt optimistă. Aş vrea ca Moşul să-mi aducă un iubit”, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel