De ce două televiziuni au confundat-o pe M.Thatcher
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Moartea fostului premier al Marii Britanii, Margaret Thatcher, a creat confuzie. Două televiziuni din Asia au făcut gafe de proporții când au anunțat moartea "Doamnei de Fier". Ea a fost confundată cu actrița americană Meryl Streep, dar și cu Regina Marii Britanii. Postul de televiziune din Taiwan a difuzat imagini cu regina Angliei, iar al doilea, din Thailanda, a arătat-o pe actrița Meryl Streep, cea care a jucat rolul principal in filmul biografic “The Iron Lady”. Motivul pentru care fostul premier a fost confundat este uimitor. 

Pe site-ul Beijing Cream scrie că "toți oamenii albi arată la fel- burtoși, cu părul blond- așa că faptul că două rețele de televiziune din Asia" au confundat-o pe Margaret Thatcher cu două  persoane diferite, adică regina Marii Britanii și actrița Meryl Streep, "ar trebuie să vină ca o mică surpriză".

Cele două televiziuni și-au dat seama într-un final de gafa comisa și și-au cerut scuze pe Facebook. Una dintre ele a scris “Vom încerca să ne îmbunătățim munca de documentare și ne pare foarte rău”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel