De ce crede Gigi Becali că FCSB va câștiga campionatul: E geniu! - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
FCSB se află la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, după două runde de play-off disputate. Însă Gigi Becali e sigur că FCSB va câștiga titlul.

Becali a spus că se bazează pe ”geniul” Octavian Popescu, care va ajuta FCSB-ul să câștige toate partidele rămase de disputat și, implicit, titlul de campioană, în dauna CFR-ului.

”Dacă nu-l am în echipă, mi-e frică, pentru că face diferența, e geniu! E cel mai bun jucător din România la ora asta. E șapte clase peste oricine! O să vedeți că așa e, FCSB campioană datorită lui Tavi Popescu”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

VIDEO

Citește și Becali, „enervat” de favoritul său de la FCSB: Nu se poate așa ceva! Pierde, mă, și tu una! 

Becali a spus recent că îl deranjează la Tavi Popescu faptul că nu pierde mingea pe terenul de fotbal.

„I-am spus să piardă și el o minge... cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează.

Bă, o să îi zic lui Tavi, „bă vreau să pierzi și tu o minge” m-am enervat. „Pierde, mă, și tu una”, nu se poate așa ceva. Cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează”, a declarat Gigi Becali la PRO X. Vezi video aici!

Citește și 'Perla' lui Gigi Becali, în vizorul lui Bayern Munchen. Campioana Germaniei și-a trimis scouterii în România pentru monitorizare - Video

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a pus ochii pe Octavian Popescu de la FCSB.

Mai mult, Bayern și-a trimis oamenii pentru a-l monitoriza la trei meciuri din ultima perioadă, conform Sport.ro.1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

'E un jucător care știe bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum'

La auzul veștii că Bayern Munchen ar fi interesat de transferul lui Octavian Popescu, Dorinel Munteanu, fost internațional român și jucător în Bundesliga, nu a părut surprins.

'E un jucător care știe bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum. Nu știu dacă va fi luat la prima echipă din primul moment, dar e un jucător tânăr, are calitate. Bayern ar putea să-l integreze”, a spus Dorinel Munteanu. Vezi știrea inițială aici!

CITEȘTE ȘI: Becali, nouă strategie la FCSB. Când vor pleca Octavian Popescu și Ianis Stoica

CITEȘTE ȘI: Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel