De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic
De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic
De ce crește ALDE? Astăzi, Călin Popescu Tăriceanu a ținut un discurs rapid trecut de vederea în presă. 

De ce crește ALDE, nu și PNL? Președintele Senatului, al doilea om în stat, a vorbit astăzi, după ce nu a mers la recepția de la Palatul Cotroceni, organizată de președintele Klaus Iohannis. 

[citeste si]

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, este consecvent în discurs. Această linie politică fermă, de neclintit, a fidelizat electoratul propriu și a atras electorat nou. Călin Popescu Tăriceanu este un evident motor al ALDE, care nu pune punct pe imaginea politică personală, ci pe performanțele neștiute ale partidului. Așa a făcut și astăzi, când a promovat tinerii ALDE, punându-i într-o antiteză ușor de sesizat cu tinerii din PNL. Președintele Senatului a subliniat acțiunile constructive ale ALDE, precum evenimentele organizate de TLDE de Ziua Europei, legea lobby-ului, prezentată de Varujan Vosganian, dar și despre alte legi uitate în sertare, cât și despre curățenia generală ce urmează să aibă loc în România. 

PNL, real ajutor pentru creșterea ALDE

Jurnalistul Val Vâlcu a subliniat că ”Tăriceanu l-a atacat evident pe Klaus Iohannis și-n același timp și pe Mara Mareș, subliniind că-n vreme ce tineretul PNL jignește decrețeii, cel al ALDE curăță România printr-o amplă acțiune civică și promovează evenimentele majore precum Ziua Europei. ALDE e în opoziție clară cu președintele, iar Călin Popescu Tăriceanu a lansat și un atac la Klaus Iohannis, prin aluzia la mersul pe bicicletă, dând exemplu pozitiv tot ALDE, care nu doar merge pe bicicletă , ci face mai mult. Așa se explică de ce ALDE crește, iar PNL nu, axându-se pe o singură strategie: anticorupția”.

ALDE curăță România

”România este o țară invadată de gunoaie și Organizația de Tineret a ALDE s-a angajat să sprijine campania printr-o campanie suplimentară, o ștafetă care va parcurge toate județele țării și care va duce la acțiuni de colectare a gunoaielor cu cei care-și doresc să-și manifeste spiritul civic și-n alt fel decât plimbându-se pe bicicletă. Să nu considerați c-o spun ironic, și mersul pe bicicletă e o dovadă a simțului civic, dar cred că trebuie făcut și mai mult și să dăm un imbold în acest sens.” a declarat astăzi Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel