Data publicării:

De ce Băsescu și Udrea n-au mai ajuns la nunta din Maramureș

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
lideri pdl
lideri pdl

Liderii PDL, Vasile Blaga, Andreea Paul, Elena Udrea, Emil Boc, dar și președintele Traian Băsescu erau așteptați în week-end la nunta fiului primarului din comuna Coroieni, Maramureș.  Traian Băsescu și Elena Udrea n-au mai ajuns, iar vălul asupra absenței acestora a  început să fie ridicat.

[caption id="attachment_324182" align="alignnone" width="640"] Foto:citynews.ro[/caption]

Nuntă mare și pregătiri pe măsură în comuna Coroieni, la nunta fiului unuia dintre cei mai longevivi primari PDL din țară.La petrecerea care s-a ținut într-un cort de lux au participat circa 750 de persoane, printre care au fost şefii PDL pe plan naţional şi local, parlamentari şi diferiţi directori de instituţii.

Atât Vasile Blaga cât și Andreea Paul au venit la petrecere, dar au stat foarte puțin, poate și din cazuă că erau anunțate participarea lui Traian Băsescu și Elena Udrea.

Socrul mare a aşteptat în zadar sosirea  Elenei Udrea şi a preşedintelui României, Traian Băsescu, care își anunțaseră prezența,  dar cei doi nu au mai ajuns. Elena Udrea nu s-a mai întors din Cluj. Primarul din Coroieni a participat, în urmă cu un an, la nunta Elenei Băsescu

Totuși abesnțele lui Udrea și Băsescu pot fi legate de prezențele liderului PDL, Vasile Blaga, și a Andreei Paul la petrecere. Nu mai este niciun secret faptul că în urma alegerilor pentru președinția PDL, Traian Băsescu evită să se mai întâlnească sau să mai vorbească cu Vasile Blaga. Același lucru putem spune și despre Elena Udrea, marea perdantă din PDL, care, deși rămasă  în PDL nu a evitat să critice echipa  lui Blaga.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel