De Ce are Traian Băsescu o armată de proști care postează de la același IP
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
razvan-dumitrescu
razvan-dumitrescu

“Ciuma USL a instaurat dictatura”-mesaj de la IP 86.121.70.41.

“Ponta,un bolsevic periculos”-IP 86.121.70.41.

“Ponta criminalul ne rapeste libertatile”,ati ghicit,tot de la 86.121.70.41.

Sau,”Ponta,Crin,dictatorii ciumati” mesaj venit evident de la IP 86.121.70.41.

 Sa nu credeti ca lipsa de imaginatie a postacului multiplu s-a oprit aici precum ceasul neintors,el reuseste si exprimari de genul “Suntem in pericol,Ponta criminalul ne rapeste democratia”. Toate comentariile astea ar trebui sa vina chipurile de la multimi de cetateni indignati si se gasesc de regula la articole in care este vorba si despre personajul politico-monden Elena Udrea.Avand in vedere felul prostesc in care au proiectat toata operatiunea se pune intrebarea fireasca,daca tot e ordin pe unitate chiar nu ati gasit un soft care sa va camufleze si sa va fereasca de ridicolul de a fi atat de usor descoperiti?

Apoi,atat de lipsite de sens si de argumente sunt textele incat te intrebi daca ei chiar mai spera sa convinga pe cineva sau au dorit sa faca un deserviciu si mai mare taberei domnului Traian Basescu.

In noianul asta de comentarii comandate si aranjate admit ca pot fi si unele opinii sincere.

 Sunt unele de la IP-uri diferite si poate ca in acele situatii indignarea respectivilor nu e simulata.Nu cred insa ca e logica.Unde erati voi cei care sariti acum ca arsi si vedeti atentate la statul de drept cand Roberta Anastase fura votul la Camera Deputatilor?Era democratic si de aia nu ati reactionat?Pe unde erati voi atunci cand PDL a anulat votul pentru numirea unor judecatori la Curtea Constitutionala doar pentru ca a iesit Valer Dorneanu,propus de PSD si lor nu le convenea treaba asta?Celor care au uitat le reamintesc ca atunci nu numai ca s-a anulat prin forta rezultatul unui vot perfect valabil ,s-a reluat de mai multe ori procedura pana cand pe la orele 2:00 dimineata a iesit cine trebuia si uite asa a ajuns doamna Iulia Motoc judecator la Curtea Constitutionala.

 Unde erau indignatii din aceste zile in toamna lui 2009 cand guvernul Boc cadea prin motiune de cenzura si domnul presedinte care acum avertizeaza amenintator vazand lovituri de stat in jurul sau, l-a tinut pe acest micut personaj si la sfat si la stat in fruntea guvernului?Se plimbau prin parc ,erau la o bere cu prietenii sau le placea ceea ceea ce vedeau si de aia nu postau revoltati pe net mesaje?

 Morala e urmatoarea:e bine cand Basescu folosea metode din astea impotriva adversarilor dar e lovitura de stat cand adversarii domnului presedinte il inving cu aceleasi arme!

Daca atata logica incape in creierele lor noi ne putem resemna,nu avem ce sa facem nefiind nici doctori ,nici psihologi de profesie.Daca printre acesti parerologi ai net-ului s-ar afla si persoane cu un minim bun simt atunci mergand pe logica de tipul “Traian Basescu nu a calcat niciodata in picioare democratia” ei ar trebui sa admita ca e cat se poate de corect si ce face acum USL.Invers,daca ce fac acum domnii astia nomnializati de carmaci, Ponta, Antonescu si Constantin e lovitura de stat inseamna ca statul asta a fost lovit cu mult inaintea lor chiar de Basescu Traian,ca in port la Rouen!

 PS. Pe Facebook ,un distins domn imi scrie:”Razvan sint la New York, am un prieten foarte bun care s-a opus cu vehementa la suspendarea lui Basescu . Doar am vorbit cu el si mi-a spus ca l-au sunat de la Consulat, sa mearga acolo miine:)”.Asta asa ca sa vedem cu ce se mai ocupa baietii aia in civil de prin misiunile diplomatice ale Romaniei in epoca Traian Basescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel