De ce a stat Kelemen Hunor la ușa sălii în care se ținea ședința de Guvern. Răspuns exclusiv: Am întârziat un pic... Atât!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
Președintele UDMR ne-a răspuns cu privire la imaginile care circulă la televiziuni și-n mediul online, în care este surprins când stă la ușa sălii în care are loc ședința de Guvern.

”Am întârziat un pic și nu am vrut să-l întrerup pe Nicolae Ciucă! I-am așteptat sfârșitul intervenției și apoi m-am așezat pe scaun. Atât!” ne-a răspuns Kelemen Hunor despre imaginile conform cărora a stat la ușa sălii de Guvern. 

Liderul UDMR a specificat că ”Era prima parte cu transmisia în direct a intervenției lui Nicolae Ciucă”. 

Practic, președintele UDMR ne-a spus că a stat la ușa sălii în care se ținea ședința de Guvern din politețe, nefiind un gest contrar premierului în funcție, Nicolae Ciucă. 

Imaginile au început să circule însă, fiind apreciate drept ”sugestive”. Putea fi un gest de protest, așa cum, la fel de bine putea fi o situație justificată. Vedem din răspunsul lui Kelemen Hunor că este vorba pur și simplu de o situație pur întâmplătoare, fără legătură cu rotativa sau negocierile pentru guvernare. 

Vezi aici imaginea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel