De ce a plecat Mihai Gâdea din platoul emisiunii sale
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Miercuri seară, Mihai Gâdea a plecat din platoul emisiunii sale.

(w670)

Realizatorul TV s-a oprit abia când a ajuns în regie pentru a-i face o surpriză Trestianei Cristian, regizor de montaj care pe 6 ianuarie își serbează ziua de naștere. Cu acest prilej, Mihai Gâdea i-a oferit un frumos buchet de flori.

(w670)

Trestiana Cristian este unul dintre cei mai pasionaţi regizori de montaj, pe care orice redacţie a unei televiziuni de top şi-ar dori să o aibă în echipa. Are o experienţă de peste 15 ani în regie de live şi montaj, iar primul ei job în televiziune coincide cu venirea în Intact, în anul 1995. Timp de 2 ani, a fost operator-calculator, staţie grafică, iar din 1997 până în prezent este regizor de montaj.

(w670)

De-a lungul anilor, a făcut parte din echipa tehnică la realizarea unor studiouri teritoriale – Antena 1: instalarea echipamentelor, legăturilor (cablaj) audio, video şi de intercomunicatie cu platoul, instalare camere, mixer video, mixer audio, casetoscoape, staţie grafică, prompter. S-a implicat de asemenea constant în instruirea personalului pentru tot ce ţine de realizarea unei regii+platou.

(w670)

Trestiana Cristian s-a născut la 6 ianuarie 1971, în Vânători, judeţul Vrancea şi este absolventă a 2 facultăţi, Facultatea de Matematică, respectiv Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Are o mare pasiune pentru mixerele video şi a experimentat absolut tot ce ţine de regie şi platou.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel