De ce a lipsit Rareș Bogdan de la dezbaterea DCNEWS: Mi s-a interzis să vorbesc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan, cel care deschide lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, a revenit la DCNEWS, joi, cu dezvăluiri din campania electorală. La începutul interviului, Rareș Bogdan a explicat de ce a lipsit de la dezbaterea electorală organizată de DCNEWS.

Joi, Rareș Bogdan a explicat de ce nu a fost prezent la dezbaterea electorală organizată în platoul DCNEWS alături de Rovana Plumb (PSD), Norica Nicolai (ALDE), Victor Ponta (PRO România) și Dacian Cioloș (USR - PLUS).

„Țin să-mi cer scuze față de toți cititorii DCNEWS, care sunt foarte numeroși. În urmă cu două săptămâni, ați organizat o dezbatere. Vocea mea, după mitinguri succesive și vorbit ore întregi, a căzut. 48 de ore mi s-a interzis să vorbesc. Mi-a revenit acum, nu complet. Vreau să-mi cer mii de scuze pentru că nu am fost atunci prezent", a spus Rareș Bogdan, joi, 23 mai.

Totodată, a adăugat: „Dintr-o greșeală organizatorică, a lipsit un alt coleg de pe listă. Vă asigur de tot respectul meu pentru cititorii DCNEWS. Nu a fost nimic voit, nu a fost o lipsă de respect, ci o chestiune organizatorică. Am ținut să spun asta, pentru că mi-ar fi făcut o mare plăcere să fiu aici atunci".

Rareș Bogdan, interviu DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel