De ce a fost dat afară Horia Ivanovici de la Digi Sport
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK, difuzată de postul Digi Sport, dezvăluie motivul pentru care i-a fost reziliat contractul unilateral de către postul TV. Acesta spune că a fost concediat peste noapte de trustul RCS-RDS ca urmare a unei adrese pe care televiziunea a primit-o din parte Federaţiei Române de Fotbal.

Motivul principal invocat de RCS-RDS a constat în criticile dure pe care moderatorul le-a făcut în mod repetat de-a lungul timpului împotriva lui Mircea Sandu şi Victor Piţurcă.

O altă cauză invocată de RCS-RDS este că FRF a retras acreditările Digi Sport 1 la toate conferinţele şi acţiunile echipei naţionale, aducându-se astfel prejudicii postului. Emisiunea Fanatik Show era liderul de audienţă al talk-show-urilor de pe Digi Sport şi programul de sport cel mai popular din România, conform lui Horia Ivanovici.

Din document reiese că despărţirea de Ivanovici a venit, în primul rînd, din cauza presiunilor lui Mircea Sandu şi Victor Piţurcă. Totodată, lui Horia Ivanovici i s-au mai reproşat, ca şi motive secundare, publicitatea pe care a făcut-o revistei Fanatik şi site-ului www.fanatik.ro în cadrul emisiunii de pe Digi Sport 1, dar şi discuţiile despre insolvenţa cluburilor de fotbal, subiect considerat de “ordin politic” de către reprezentanţii RCS-RDS, scrie realitatea.net.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel