De ce a fost dat afară din USR viceprimarul care a dat like-uri PSD-ului. Ionuț Moșteanu: Era de așteptat
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 21 ian, 11:49
Ionuţ Moşteanu, explicaţii după înlăturarea unui membru USR înlăturat după un like pe Facebook
Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, a explicat care au fost motivele care au dus la înlăturarea lui Sebastian Negoşanu, viceprimarul USR al comunei Scorţoasa, din judeţul Buzău, din partid. 

Conform OpiniaBuzăului, viceprimarul USR Sebastian Negoșanu a fost dat afară din partid din cauză că a dat like unei postări a deputatului PSD Romeo Lungu. 

Vezi aici mai mult: Viceprimar USR dat afară din pardid din cauza unui like la adresa PSD

Reacţie pentru DC NEWS direct din conducerea partidului 

Deputatul Ionuţ Moşteanu a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, care au fost motivele care au dus la înlăturarea lui Sebastian Negoşanu din partid. 

"În primul rând, a încălcat o decizie a Birourilor Naţionale Reunite, în care noi am decis că nu vom face majorităţi cu PSD nicăieri în ţară. Dânsul s-a ales, să spun aşa, viceprimar cu voturile PSD. În al doilea rând, a făcut campanie pentru PSD la alegerile parlamentare. După ce s-a ales viceprimar cu voturile PSD, a făcut campanie pentru PSD, în ultimele zile de campanie. A promovat pe Facebook nişte candidaţi PSD. 

Colegii l-au dat afară, iar acest lucru era de aşteptat. Şi e şi normal ca într-un partid să susţii interesele partidului în care ai venit de bunăvoie", a declarat Ionuţ Moşteanu pentru DC NEWS. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro