De ce a crescut Anca Serea fără tată: "Nu am nimic să-i reproșez. Am înțeles..."
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Anca Serea OfficialPage
Sursa foto: Facebook Anca Serea OfficialPage
Anca Serea a vorbit despre relația cu tatăl ei, recunoscând că i-a simțit lipsa din plin, în copilărie.  

Anca Serea a vorbit despre familia din care provine și lipsa tatălui ei, mama luând decizia de a se despărți de acesta.

"Eu nu am știut niciodată cum e să cresc cu tată. Nu a fost în cele mai importante momente alături de noi, dar mama și tata au fost doi oameni maturi, care au încercat și au luptat să păstreze niște relații de respect unul față de celălalt. Îmi aduc aminte cu plăcere de vacanțele de vară, când tata venea și ne ducea la mare sau la munte, câteva zile.

Aș minți să spun că am avut o relație foarte apropiată... Eu nu am avut realitatea prezenței tatălui în viața mea, ca să știu cum e tata lângă noi, dar, în momentele importante din viața noastră, el ne-a fost alături - vine și ne vizitează o dată, de două ori pe an, păstrăm legătura telefonică”, a spus Anca Serea, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

"Nu am pus niciodată presiune să se împace"

"Îi mulțumesc pentru bagajul genetic puternic pe care mi l-a dat. Eu, fizic cel puțin, semăn cu tatăl meu. Cel puțin așa îmi spune mama, când mă ceartă - "semeni cu taică-tu de ești atât de căpoasă.” Nu am nimic să-i reproșez. Am înțeles că, atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, este mai bine e să se despartă. Mama a fost și este o femeie extrem de puternică și sunt convinsă că a luat cea mai bună decizie pentru ea, în vremea respectivă. Ba mai mult, nici eu nici fratele meu nu am pus niciodată presiune asupra ei să se împace cu tata”, a mai povestit Anca Serea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel