De ce a ales Cristi Brancu să meargă la Prima TV: Am găsit multă decență aici, dorința să ajungem la audiență prin lucruri frumoase și nu prin mizerii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cristi Brancu
Sursa foto: Facebook Cristi Brancu
Cristi Brancu a vorbit despre schimbările pe care le aduce noua grilă de toamnă la Prima TV, dar și despre soția sa, Oana, care are propria rubrică în cadrul emisiunii "Exclusiv VIP".

Cristi Brancu este unul dintre cei mai vechi și apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. După ce timp ce aproximativ 13 ani a a fost la cârma emisiunii  „Exclusiv VIP”, în cadrul trustului Antenei, acesta s-a hotărât în 2020 să spună „adio” postului de televiziune care l-a găzduit pentru așa de mult timp.

Fanii nu au așteptat prea mult, căci acesta le-a dat vestea cea mare. Emisiunea sa celebră avea să revină pe micile ecrane, însă la Prima TV, de data aceasta. Prezent la evenimentul de lansare a noii grile de la Prima TV, Cristi Brancu ne-a povestit despre provocările pe care toamna le aduce în „casa” lor, dar a vorbit și despre relația deosebită pe care o are cu soția sa, Oana. 

"Trebuie să fiți pregătiți, pentru că acum începem un nou sezon și dăm startul tuturor producțiilor importante. Prima TV este anul acesta pentru știri, pentru comedie, pentru mondenitate și sport, prin urmare, sunt foarte bucuros să fiu aici. Facem parte dintr-o familie tot mai mare și tot mai puternică.”, a declarat Cristi Brancu, în exclusivitate pentru Spectacola

Mai mult, prezentatorul TV ne-a dezvăluit și la ce să ne așteptăm, odată cu noul sezon al emisiunii „Exclusiv VIP”.

"La Exclusiv VIP încercăm și cred că găsim în fiecare zi subiecte bune, pentru că acolo unde există emoție și poveste, întotdeauna apărem și noi. Vom avea foarte multe povești spectaculoase în acest an. Noi suntem atenți în fiecare zi la ceea ce se întâmplă cu personalitățile și suntem aici pentru a vedea lucrurile așa cum sunt ele.”, ne-a mai spus acesta.

Ce l-a atras pe Cristi Brancu la Prima TV, față de celelalte televiziuni

Faptul că a decis să părăsească trustul care l-a făcut atât de cunoscut a uimit pe toată lumea. În acest sens, oamenii au fost curioși să afle, de-a lungul timpului, care sunt motivele pentru care Cristi Brancu s-a decis să revină în televiziune la Prima TV.

"Am găsit la Prima TV foarte multă decență, dorința de a face lucruri de foarte mare calitate, de a încerca să ajungem la audiență prin lucruri frumoase și nu prin mizerii, încercarea de a impune ceea ce înseamnă cu adevărat celebritate și poveste puternică, dar nu aceea care doare. Ceea ce eu caut și am căutat în ultimii 30 de ani de zile, iar aici o căutăm și eu sper că o găsim în fiecare zi.”, ne-a mai dezvăluit în exclusivitate prezentatorul TV.

"În spatele fiecărui bărbat se află o femeie deșteaptă”

Cristi Brancu și Oana Turcu se pot mândri cu una dintre cele mai solide căsnicii din lumea mondenă. Chiar dacă aceștia au în spate deja 14 ani de căsnicie, pare că cei doi se iubesc ca în prima zi. Celebrul prezentator TV ne-a dezvăluit astfel că este susținut și sfătuit la orice pas de partenera sa de viață, care vine constant cu noi idei, cu privire la show-ul pe care acesta îl prezintă pe Prima TV. Mai mult, Oana are chiar propria rubrică de frumusețe la Exclusiv VIP, însă cei doi nu se află la primul proiect realizat împreună.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel