Data publicării:

De ce a acceptat Cîrstoiu să devină candidatul PSD - PNL la PMB / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Politica
WhatsApp
Cătălin Cârstoiu Foto: Crișan Andreescu
Cătălin Cârstoiu Foto: Crișan Andreescu
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Municipiului București, a fost invitat la DC News și DC News TV unde a explicat de ce a acceptat să devină candidatul comun al celor două partide. 

Cătălin Cîrstoiu este convins că cele două partide, PSD și PNL, vor avea o abordare corectă în campania electorală și a explicat care a fost motivul pentru care a fost de acord că intre în politică, devenind candidatul PSD - PNL la Primăria Municipiului București. 

„Vă așteptați la o luptă corectă în această campanie? Vă așteptați ca PNL și PSD, organizațiile de București, să vă fie alături sau vă bazați doar pe faptul că - să zicem - consilierii generali, consilierii locali sunt și ei interesați să câștige aceste alegeri?”, a întrebat Bogdan Chirieac. 

„Eu sunt absolut convins că vor avea o abordare corectă. Absolut convins!

Și aș mai vrea să fac o precizare... Cei doi lideri ai partidelor, domnul prim-ministru și președintele Senatului - Ciolacu și Ciucă - sunt niște oameni care vor o schimbare reală în București. Cinstit, aceasta este și rațiunea pentru care am acceptat acest lucru, pentru că dacă nu aveam o siguranță că se dorește acest lucru, nu o făceam.

În egală măsură, vă spun că dacă voi simți că abordarea se schimbă, am să am atitudine!”, a spus Cătălin Cîrstoiu la DC News și DC News TV. 

Youtube video image

 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Scandal după ce Nicușor Dan a început distrugerea Cotroceniului. Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la PMB, prima reacție / video https://www.dcnews.ro/scandal-dupa-ce-nicusor-dan-a-inceput-distrugerea-cotroceniului-cirstoiu-candidatul-psd-pnl-la-pmb-prima-reactie-video_953449.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel