Data actualizării:
Data publicării:

De câte ori a născut mama cu cei mai mulți copii din România. A depășit planurile lui George Simion

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Într-o mică localitate din județul Argeș, o femeie a reușit să uimească o țară întreagă. Georgiana Văcaru, în vârstă de 48 de ani, este mama a 20 de copii și nu pare să se oprească aici. „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim”, spune ea cu încredere.

Primul copil al Georgianei a venit pe lume când ea avea doar 19 ani. De atunci, femeia a adus pe lume câte un copil aproape în fiecare an. La 48 de ani, se poate mândri cu o familie impresionantă. Cel mai mic dintre copii este născut la începutul anului 2020. Locuiesc cu toții în comuna Stoenești, satul Cotenești, într-o casă spațioasă cu opt camere, amenajată pentru a găzdui numeroasa familie, potrivit As în Gorj.

Organizarea și sprijinul reciproc

Casa familiei Văcaru este un adevărat stup de activitate. Tatăl pleacă la muncă în străinătate în fiecare primăvară și toamnă, dar grosul veniturilor familiei vine din alocațiile copiilor. În absența soțului, Georgiana primește ajutorul neprețuit al copiilor ei, fiecare contribuind după puteri.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, le zic haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui. Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei…”, povestește Georgiana.

O familie numeroasă

Deși provocările nu lipsesc, familia Văcaru reușește să facă față cu brio fiecărei zile. Georgiana a învățat să gestioneze fiecare aspect al vieții lor aglomerate cu calm și determinare, iar sprijinul copiilor ei este esențial în acest sens.

Întrebată dacă intenționează să se oprească aici, Georgiana răspunde ferm: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim”.

***

Promisiunea făcută lui George Simion - IPS Teodosie îi botează al șaptelea copil

Întrebat când va avea micuțul Radu un frățior, George Simion a răspuns că ”Noi sperăm cât de curând, voiam imediat după, dar medicul i-a spus Ilincăi măcar șase luni să avem răbdare. 

Sper să fim binecuvântați cu mulți copii. La nuntă, Înaltul Teodosie ne-a urat să avem șapte, că pe al șaptelea ni-l botează el. Să vedem, câți o vrea Dumnezeu, câți poate Ilinca. Pe noi ne-a bucurat foarte mult venirea lui Radu. Se schimbă total perspectiva, odată cu venirea unui copil.

Da, când ajung acasă și sunt obosit, uit de toate. Când îl văd, uit de toate. Îți schimbă și din alt punct de vedere, că am stat câteva nopți în plânsete și nu înțelegeam ce are, că a venit perioada colicilor”, a mai spus Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel