DD, la Ministerul Economiei: Am banii, mai trebuie ca și Ponta să-i vrea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dan_diaconescu2
dan_diaconescu2

Dan Diaconescu a susținut, vineri seară, la intrarea în Ministerul Economiei, că are cei 45 de milioane de euro necesari pentru plata acțiunilor de la Oltchim, mai trebuie doar ca și premierul Victor Ponta să îi vrea.

Reprezentanții statului așteaptă, vineri, la Ministerul Economiei dovada plății de către Dan Diaconescu a celor 45 de milioane de euro, pentru a putea fi finalizat procesul de privatizare al combinatului Oltchim.

La intrarea în sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a acuzat autoritățile statului implicate în procesul de privatizare al combinatului vâlcean de încălcarea confidențialității negocierilor, precizând însă că banii necesari tranzacției au existat întotdeauna, premierului Ponta neavând altceva de făcut decât să vrea acei bani.

"Banii au fost şi înainte de privazizare, sunt şi acum şi vor fi şi de acum încolo, dar mai trebuie ca şi Ponta să-i vrea. Partenerii noştri în această trazacţie (OPSPI şi Ministerul Economiei - n.r.) au încălcat toate clauzele de confidenţialitate, furnizând presei documente bancare", a afirmat Diaconescu la intrarea în sediul Ministerului Economiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel