DC News și Ferrari au desemnat marele câștigător al concursului ”Câștigă premii de la Ferrari”. Un student a condus un Ferrari pe străzile din București - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marele câștigător al concursului ”Câștigă premii cu Ferrari” a fost prezent, vineri, la showroom-ul Ferrari din Otopeni, pregătit de test drive.

Premiile au fost acordate de Forza Rossa Store, Calea Victoriei Nr 1-5. Câștigătorii au avut la dispoziție sute de produse: de la accesorii și rechizite, până la ținute vestimentare care poartă semnătura Căluțului Cabrat, jucării pentru cei mici și gadget-uri interesante pentru cei mai mari dintre fani.

Concursul s-a desfășurat în perioada 06.11.2013 – 14.01.2014 și a atras pe site un număr de 30.000 de vizitatori unici. 

Câștigătorul Marelui Premiu a intrat în posesia lui vineri, 14 martie 2014, când vremea a permis o cursă de vis cu una dintre cele mai puternice mașini din lume.

Marele câștigător a fost Mihai Tănase din județul Giurgiu. Mihai este student în anul 1 la Universitatea Politehnică din București, Facultatea de Automatică.

”M-am simțit în siguranță. O experiență superbă. Se conduce extrem de ușor. Are tot felul de sisteme. Demarajul este excelent. Nu îți este frică să depășești, am avut totală încredere în această mașină”, ne-a spus Mihai după ce a mers prin oraș și pe autostradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel