DC News a ajuns la jumătate de milion de știri. Ciuvică a spus ce ştire ar fi vrut să marcheze evenimentul: Să se consemneze
Autor: Elena Didila | Publicat pe: 31 aug 2022, 12:40
WhatsApp
Fotografie de la Fauxels:Pexels
Fotografie de la Fauxels:Pexels
De astăzi, DC NEWS începe drumul spre o nouă bornă, cea a unui milion de materiale publicate. Sperăm că veţi rămâne alături de noi în continuare! 

”Stimați telespectatori, stimați cititori, pe parcursul acestei emisiuni, nu știm când, în funcție de traficul care există DC Newus are bucuria să vă anunțe că înregistrăm știrea cu numărul 500 de mii de la lansarea sitului DC News în iunie 2010 alături de Val Vâlcu și Razvan Dumitrescu, 500 de mii de știri pe site-ul DC News. Începând cu 2017 lucrurile s-au extins, avem acum 9 platforme pe care s-or fi întregistrat vreo 100-150 de mii de știri. O să va semneleze directorul nostru Val Vâlcu care este știrea cu numărul 500 000”, a declarat Bogdan Chirieac la Miercurea Neagră.

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a intervenit rapid. 

”Să fie știrea cu numărul 500 de mii că a murit USR-ul. Să se consemneze. De murit a murit, dar să se consemneze”, a adăugat acesta.

Citește și:

DC NEWS, bornă impresionantă. 500.000 de materiale publicate

Site-ul nostru a atins borna de 500.000 de materiale publicate. 

Echipa DC NEWS mulţumeşte, pe această cale, tuturor celor care zilnic citesc ştirile, investigaţiile şi analizele noastre, celor care urmăresc interviurile şi emisiunile difuzate pe DC NEWS TV. Cu sprijinul dumneavoastră, am ajuns până aici şi vom merge şi mai departe. 

Această bornă impresionantă a fost atinsă cu anunţul unei noi ediţii din emisiunea de analiză Miercurea Neagră, în care Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, dezbat subiectele momentului. 

În ultimii 12 ani, v-am adus ştirile momentului, dar şi investigaţii, reportaje, interviuri exclusive şi informaţii în premieră. Având în vedere borna atinsă, putem spune că redactorii DC NEWS vă aduc, anual, aproximativ 48.000 de materiale publicate. Dar... Citește mai mult AICI.

Echipa DC NEWS se înclină în faţa dumneavoastră. Vă mulţumim! 

Citește și:

Ciuvică a găsit altă cauză pentru care românii suferă, în afară de războiul din Ucraina și „geniile care ne conduc” / video

„Noi suferim doar din cauza războiului din Ucraina sau și din cauza geniilor care conduc România?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Mugur Ciuvică la „Miercurea Neagră”, emisiunea de pe DC News și DC News TV.

„Suferiți din cauza războiului și, aproape în aceeași măsură, din cauză că atunci când era un Guvern foarte ok, PSD-ALDE, cu Dragnea și Tăriceanu, când aveați a doua creștere economică din Europa, cu creșteri mari de salarii, cu reduceri de taxe etc, s-a zis că nu e bine, că e corupție, că Dragnea la pușcărie. Acum avem un Guvern prost, dar este mai puțin prost decât ce a ieșit în urma alegerilor de acum doi ani. Așa că ce să ne mai plângem?!”, a zis Mugur Ciuvică.

„Momentan nu e nicio prăbușire în România. Sigur că oamenii se plâng, dar dacă iei un creion și scrii pe hârtie, o să vezi că nu e o prăbușire în România. Într-un fel sau altul, lucrurile au rămas la fel, noi fiind oricum săraci așa, de la natură. Nu am căzut în această perioadă, dimpotrivă. Cifrele oficiale sunt, în continuare, cu creștere economică. nu este o prăbușire. Dar sigur că este o guvernare proastă”, a mai zis Mugur Ciuvică.

Mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?