Data actualizării:
Data publicării:

David Popovici, în finala de 200 metri liber la Mondialele din Japonia. Dan Negru: E singurul loc unde mai poți vedea steagul României pe podium

Autor: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: facebook/Dan Negru
Sursa foto: facebook/Dan Negru
Dan Negru a făcut comentarii cu privire la finala de 200 metri liber, la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka Campionatelor Mondiale de nataţie de la Fukuoka (Japonia), în care va concura marți înotătorul român David Popovici.

'Popovici e în finală la Mondialele de Natație, singurul loc unde mai poți vedea steagul României pe podium. Televiziunea statului român a pierdut drepturile de difuzare in favoarea unui canal oarecare de streaming, online. Finala de săptămâna trecută a lui Djokovic s-a văzut in Serbia la televiziunea de stat, RTS.

În România, finalele Simonei Halep nu s-au văzut la televiziunea de stat deși orgoliile naționale se văd cel mai bine în sport! Drepturile de difuzare ale Mondialului de Natație au costat vreo 20 mii de euro, scriu ziarele. Miza nu e transmisia live ci distribuirea imaginilor de la Mondiale. Imagini pe care le vor prelua toți cu sigla celui care deține drepturile!

Imaginile cu David Popovici câștigător nu vor fi shareuite cu sigla televiziunii publice și nu pentru că televiziunea statului român nu ar fi avut ăia 20 mii de euro ca să cumpere dreptul de difuzare ci pentru că dă bine ca statul sa pară mereu pierzător.

Noi trebuie să credem că avem un stat slab, perdant, umil. CFR, TVR, TAROM...totul trebuie să pară distrus. E simplu să faci asta: pui incompetenți in funcții ! Ei nici măcar nu-și vor da seama că de asta au fost aleși in acele funcții. Ca să-ți dai seama ca ești prost, trebuie sa te ducă mintea. Cea mai întâlnită inscripție pe străzile din Belgradul lui Djokovic e "PRIVIȚI SPRE CER, NU SPRE PĂMÂNT " Cerul e albastrul din steag', a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Citește și - David Popovici luptă marți pentru aur în proba de 200 metri liber, la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka. Ora finalei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel