David Popovici, destinație modestă de vacanță după Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Cum s-a lăsat fotografiat de un turist / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Proaspăt întors de la Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka, unde a terminat pe locul 4 proba de 200 liber și pe 6 cea de 100 m liber, David Popovici și-a luat o binemeritată vacanță. Tânărul sportiv a ales o destinația modestă, în România, la Telega, o comună din județul Prahova.

Cu toate că se află în vacanță, David Popovici nu a renunțat la dragostea lui pentru apă. El nu nu a ales o locație de lux, ci a decis să se relaxeze într-o destinație modestă din țară, mai exact la Telega, o comună din județul Prahova. 

Acolo, tânărul sportiv s-a bucurat de beneficiile terapeutice ale Băilor Sărate, renumite pentru proprietățile lor curative.

David Popovici s-a lăsat fotografiat de un turist în vacanță

David Popovici nu a fost deranjat nici de privirile celor din jur, ba chiar s-a lăsat fotografiat de un turist și chiar au făcut un selfie împreună, chiar dacă era plin de sare din cap până în picioare.

Postarea a stârnit imediat reacția internauților.

 „Felicitări! Să trăiești, multă sănătate și mult succes pe mai departe”, a comentat un internaut.

„Felicitări campionului!”, a scris o altă persoană.

„Mult succes în continuare!”, a mai comentat cineva.

Imaginile postate de bărbat pe contul lui de Facebook au fost apoi distribuite pe rețelele sociale. 

„Respect!! Asta demonstrează simplitatea si modestia lui!!!”

„Stimă și respect pentru așa om, care ne aduce mari bucurii și pentru sacrificiile pe care le face”

„Puneți acest tânăr în primele poziții a unei liste de oameni valoroși ce merită să fie model în viață. Pentru că România este norocoasă ca un astfel de OM să se nască și să se dezvolte astfel aici”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor la pozele cu David Popovici la Băile Sărate din Telega.

VEZI ȘI: David Popovici rămâne optimist, în ciuda dezamăgirii de la Fukuoka. Și-a propus să ia o pauză pentru 'a reflecta la acest an plin şi ciudat' 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel