Data actualizării:
Data publicării:

Dată alegeri locale. Ce va face Ponta la consultările cu Orban

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Victor Ponta, preşedintele Pro România, a spus ce îi va solicita săptămâna viitoare lui Ludovic Orban, cel care l-a invitat pentru consultări pe tema stabilirii datei alegerilor locale. 

Victor Ponta a declarat că a fost invitat de către Ludovic Orban, săptămâna viitoare, la consultări pe tema stabilirii datei alegerilor locale. 

"Am primit invitaţie. E vorba despre alegerile locale. Vom participa marţi şi vom spune un lucru: pe 21 e Bacalaureatul, pe 14 sunt examenele de Capacitate. Sunt şi eu tată, nu au examen anul acesta dar ştiu cum e. Deci vă rog frumos, nu vă bateţi joc de copii şi de părinţii lor. Puneţi alegerile în aşa fel încât... pentru că ştiţi bine că 80% dintre secţiile de votare din ţara asta sunt în şcoli şi licee.

Deci o să propunem un singur lucru: nu vă bateţi joc de părinţi şi copii. Puneţi alegerile în aşa fel încât să nu-i mutaţi cine ştie... în alte zile, pentru că nu o să fim de acord cu aşa ceva. Înainte de 21 iunie sau pe 28, că nu moare ţara dacă facem alegerile cu o săptămână în plus sau în minus", a declarat Victor Ponta la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel