Darren Cahill: Am înţeles că au găsit sursa contaminării. Simona va plăti, dar vina nu îi aparţine
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a anunţat că aceasta nu va scăpa de suspendarea pentru dopaj, chiar dacă nu a fost vina ei. 

"Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc prin ceea ce trece în aceste momente. Nu am prea multe noutăți despre caz, updateuri, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere în care va avea șansa să-și prezinte cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare, în suplimente sau în suplimentele pe care le-a băut, dar au aflat de unde a apărut. Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep atunci când totul a ieșit la iveală, în urmă cu luni de zile, și merg până la capăt datorită integrității și a ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, este adevărat, iar Simona va plăti pedepasa pentru acest lucru.

Să sperăm că nu va fi mare (n.r. suspendarea), dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba.

Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece singurul lucru pe care-l știu este că Simona nu este vinovată. Îi țin pumnii și sper să o revedem pe teren cât mai curând posibil”, a declarat Darren Cahill în cadrul unui podcast

Simona Halep este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping. În sângele sportivei s-a găsit o substanţă numită Roxadustat, interzisă la nivel mondial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel