Darius Olaru l-ar fi făcut 'prost' pe arbitrul meciului CS Universitatea Craiova - FCSB / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FCSB, la un pas de eliminarea din Cupa României după meciul cu Oțelul Galați
FCSB, la un pas de eliminarea din Cupa României după meciul cu Oțelul Galați
CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0, luni seara, pe teren propriu, în etapa a 8-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Darius Olaru, în vârstă de 26 ani, căpitanul roș-albaștrilor, a făcut o criză de nervi în timpul meciului. Acesta s-a enervat atât de tare și a strigat către arbitrul Rareș Vidican: 'Băi, prostule!'.

Pe buzele căpitanulului roș-albaștrilor s-a putut vedea cum acesta a exclamat 'Băi, prostule!', în timp ce i se adresa arbitrului.

Video

Rezultatul jocului nu a mai contat pentru FCSB, care a devenit deja din etapa trecută campioană.

Pentru FCSB, la care nu au evoluat câțiva titular, a fost prima înfrângere suferită în play-off, în timp ce CS Universitatea a obţinut o victorie după două înfrângeri consecutive acasă. Din data de 2 decembrie, în etapa a 18-a a sezonului regulat (1-0 cu CFR Cluj, în Bănie), CS Universitatea nu a mai avut o partidă în care să nu primească gol în campionat.

Astfel, Universitatea a obţinut prima sa victorie în acest campionat în duelurile cu FCSB, după ce a pierdut ambele partide din sezonul regulat, respectiv cu 0-3 şi în turul play-off-ului cu 0-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel