Daria s-a născut bărbat. Cum au reușit medicii să o transforme într-o femeie superbă. În Thailanda se plătește, în România, decontează statul / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Daria
Daria
Daria Bulzan este una dintre cele mai frumoase tinere din România.

Dar frumusețea și sexul nu i-au fost date de la natură, ci de bisturiu. Daria Bulzan a fost, întâi, Darius. Acum este o tânără superbă grație medicilor din Thailanda care nu au mai lăsat nici urmă de bărbat pe trupul și fața ei. Doctorii de acolo au reușit să o facă mai frumoasă decât multe tinere.

„Sunt femeie. Îmi amintesc când eram în fața judecătorului și a pus sentința negru pe alb: Daria Ioana Bulzan, sex feminin, CNP începând cu doi. Viața mea s-a schimbat radical”, își amintește Daria.

Daria a fost norocoasă. Mama ei i-a fost cea mai bună prietenă. Tatăl le-a părăsit, cu mult timp în urmă, și nu au mai păstrat legătura. Lipsa tatălui nu a afectat-o foarte mult, deoarece Daria a avut un sprijin puternic din partea mamei, care a ajutat-o să evolueze și să-și atingă scopul, fără a se opune nevoilor biologice ale copilului ei, despre care a aflat când tânăra a împlinit 16 ani.

Daria s-a operat în 2017. Suntem în 2021, iar fata, născută băiat, are o viață normală de femeie. Este și într-o relație cu un bărbat. A ales să nu se opereze în țara noastră, deși și aici se fac astfel de intervenții. Chiar sunt gratuite de la stat. Desigur, lucrurile nu sunt atât de simple. Nu decizi azi că din femeie vrei să devii bărbat sau invers și mâine, statul român îți decontează procedura. Operaţia de schimbare de sex decurge în mai multe etape şi este decontată de stat în anumite condiţii. Procedura de aprobare poate dura câțiva ani. De ce operația este gratis în țara noastră? Pentru că transsexualismul este considerat o boală cu un singur remediu: corelarea prin intervenţia chirurgicală a fizicului uman cu trăsăturile psihice diametral opuse. 

În Thailanda 90% din turiștii anuali vin pentru operații de schimbări de sex. Se fac între trei-cinci operații pe zi doar în Bangkok. Prima operaţie de schimbare de sex din România a avut loc la Spitalul de Urgenţă Floreasca în aprilie 1995. În urma intervenţiei, un tânăr de 19 ani, Sorin Florin Raţiu, a devenit femeie. În străinătate, o astfel de intervenţie costă între 20.000 şi 60.000 de euro.

Dar haideți să o vedeți pe Daria:

@dariajane13

Reply to @karina3lopez

♬ original sound - Daria Bulzan

@dariajane13

#fypシ #tiktokromania #cuplu

♬ оригинальный звук - Sofia Ledebour

@dariajane13

Reply to @bubllegum1230

♬ original sound - Daria Bulzan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel