Data actualizării:
Data publicării:

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare / Update: Prima reacție a fotbalistului

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fotbalistul Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare.

Update:

„ Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin. Dar așa?

Nu am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-a prins drogat, nu băut. Doar m-am dus la spital. Astea sunt legile în România. Eu sunt plecat de o săptămână din țară. Oricum, am să mă întorc sâmbătă sau duminică“, a spus Dănuț Lupu pentru Fanatik, citat de Antena 3 CNN.

Știre inițială:

Fotbalistul Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare și trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova, potrivit Antena 3 CNN.

Fostul internațional român a fost contactat de postul de televiziune pentru o primă reacție, însă nu a răspuns la telefon.

Dănuț Lupu a fost surprins de mai multe ori în trafic în timp ce conducea fără permis de conducere.

În primă fază, avocatul a cerut transformarea pedepsei în amendă penală, iar judecătorii au rămas în pronunțare pentru data de 2 octombrie.

Într-una dintre distuațiile în care a fost prins fără permis de conducere, Dănuț Lupu a spus că a fost nevoită să facă acest lucru din cauza problemelor de sănătate care trebuiau remediate urgent.

„Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”, spunea Dănuț Lupu la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel