Data publicării:

Dănuț Andruș, liderul fermierilor, a plecat din emisiunea lui Gâdea. S-a supărat când a văzut că Antena 3 CNN a dat imaginile serii / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Captură video Sinteza Zilei, Antena 3 CNN
Sursă foto: Captură video Sinteza Zilei, Antena 3 CNN
Dănuț Andruș, lider al fermierilor care protestează de o săptămână în România, a fost prezent la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. 

În cadrul emisiunii s-a discutat despre faptul că el nu este un simplu protestatar, ci este chiar membru de partid deoarece acesta a înființat un partid politic. 

„S-a înregistrat un partid - fermierii și antreprenorii - pe ROL-ul instanței, dar nu ăsta e scopul“, a spus Dănuț Andruș în cadrul emisiunii. 

Acest fapt a condus la iscarea unei dispute cu mai mulți invitați ai emisiunii, privitoare la revendicările pe care protestatarii le au și folosirea acestora pe o platformă politică.

În acest context, Mihai Gâdea a prezentat momentul lui Dănuț Andruș la emisiunea iUmor, unde a participat în martie 2018. La acel moment, Dănuț Andruș a venit cu calul până la București, însă jurații nu i-au înțeles deloc glumele, numărul nefiind unul dintre cele mai reușite. 

Momentul pare să-l fi deranjat pe Dănuț Andruș deoarece, la final, acesta s-a ridicat și a părăsit platoul. 

„Permiteți-mi să mă retrag. Atâta timp cât dumneavoastră m-ați chemat aici, în această emisiune, ca să mă puneți în mașina de carne a acestei televiziuni, ar trebui să vă gândiți că problemele reale ale societății nu sunt ceea ce faceți voi astăzi aici.”, a spus Dănuț Andruș. 

„E în regulă. Mult succes vă doresc.”, a spus Mihai Gâdea.

„Mulțumesc. Și eu. Dați informații corecte oamenilor și oamenii vă vor aprecia.”, a spus Dănuț Andruș. 

„Baftă la alegeri!”, a spus unul dintre invitați la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. 

 

Vedeți momentul lui Dănuț Andruș la iUmor: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel