Urmărește emisiunea live
Danone lansează o nouă gamă: iaurturi de răsfăț
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Danone, liderul de piață pe segmentul de iaurturi, lansează o nouă gamă de produse de răsfăț sub brandul Fantasia. Iaurturile Fantasia se adresează consumatorilor care își doresc să aibă parte de beneficiile nutriționale ale unui iaurt, dar și să se bucure în același timp de plăcerea intensă a unui desert delicios. 

Noile produse vin în ambalaje bicamerale, cu două compartimente separate, unul pentru iaurtul cremos și  altul pentru cele trei variante de topping: căpșuni, fulgi de ciocolată cu lapte și orez crocant învelit în ciocolată.

"Noua gamă de iaurturi Fantasia completează portofoliul nostru local de iaurturi de răsfăț, care include produsele Danette și Cremosso. Odată cu apariția sortimentelor cu fructe sau cu diverse topping-uri, iaurtul a devenit atrăgător chiar și în rândul consumatorilor care nu menționează iaurtul printre alimentele preferate, dar care apreciază deserturile și gustările ușoare. Iar atunci când vorbim de răsfățul culinar, consumatorii apreciază diversitatea la raft și sunt tentați să încerce combinații noi. Iaurtul Fantasia  este o gustare delicioasă, care combină iaurtul cremos cu una dintre cele trei variante de topping-uri: dulce, acrișor și ușor crocant", a declarat Oana Bejan, Manager Clienți Majori. 

Danone România este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu zeci de sortimente de produse, realizate în majoritate în fabrica din București, cu lapte proaspăt colectat, in majoritate, de la fermierii români. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999.

Danone România face parte din compania Danone, activă în domeniile: produse lactate proaspete, ape minerale îmbuteliate, alimentaţie pentru bebeluşi și alimentație medicală avansată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel