Daniela Simulescu, veşti bune pentru zodii: De doi ani încoace, aţi trecut prin pierderi importante. Mai aveţi un pic de îndurat
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 03 oct 2022, 22:10
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu veşti foarte bune pentru zodii. 

"Durerea doare. Te-ai gândit la asta? Vorbesc mai ales pentru cei care au marcaj fix în harta natală(Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile Lunare în Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Careul Saturn-Uranus are loc a patra oară și chiar dacă nu se mai perfectează așa cum a făcut-o de trei ori în 2021, tot se resimte într-un mod visceral pentru unii dintre cei menționați. Mai ales în această perioadă.

De vrei doi ani încoace, ați trecut prin pierderi importante. La propriu și la figurat. Nu vreau să romanticizez durerea sau să o minimizez, ci doar să vă spun că lecția astrelor a fost/este/ va fi următoarea: că faceți o schimbare doar după o durere. Altfel nu!

Mai aveți puțin de îndurat. Mai exact până în martie 2023 când Saturn va ieși din Vărsător", a scris Daniela Simulescu pe Facebook. 

Ceres a intrat în Fecioară. Noi previziuni până în 19 decembrie 2022

Ceres a intrat în Fecioară, semnul perfecțiunii, dar și al criticii și al pragmatismului, „fapt care ne invită să facem ceva practic cu viața, temerile și grijile pe care le tot propagăm”, a spus Daniela Simulescu.

Ceres va în acest semn până pe 19 decembrie 2022. „Ținând cont de vremurile în care trăim, acest tranzit va aduce frici suplimentare, unele exagerate. Mai ales legate de alimentație, câmpul muncii, resurse, sănătate”, a subliniat Daniela Simulescu.

Emisiunea despre Ceres în Fecioară va fi difuzată marți, începând cu ora 9.30, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. 

Pe 2 octombrie, Mercur a reluat mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, va avea loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?