Data actualizării:
Data publicării:

Daniela Simulescu, previziuni despre 12 aprilie - cea mai fericită zi a anului / Video

Autor: Darius Muresan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru 12 aprilie cea mai fericită zi a anului.

Conjuncția Soare-Jupiter din Berbec va face din 12 aprilie cea mai fericită/optimistă/norocoasă zi a anului, din punct de vedere astrologic. Soarele reprezintă energia vitală, viața, curajul, iar Jupiter aduce expasiune, abundență și optimism. Deci vă dați seama că alăturarea acestor doi aștri predispun la bucurie.

Și cum conjuncția este în semnul Berbecului, considerat copilul zodiacului, este cazul să profităm din plin! Să încercăm să facem primii pași fără să ne fie teamă de ce va urma. Optimismul, încrederea și curajul ne sunt oferite. Dar atenție că astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă. Vă recomand să vedeți partea plină a paharului, să depuneți puțin efort în acest sens.

Urmăreşte o nouă emisiune plină de previziuni astrologice marți, 4 aprilie 2023, de la ora 10:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

Rămâneți alături de noi.

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv/ 

Instagram: https://www.instagram.com/rodcnews/

Site: https://ww.dcnews.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@rodcnews/

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel