Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, DC NEWS și DC MEDICAL, ce le așteaptă pe zodii în anul 2024.

Berbec

Berbecii pot să descopere că au multe talente pe care le pot monetiza. Pe lângă banii pe care îi fac la locul de muncă să mai descopere că sunt buni la broderie, la sculptură, pictură, ceva de genul și să poată să facă bani, pe lângă locul de muncă. Din a doua parte a anului, pentru Berbecii vor călători mai mult. Jupiter va intra în casa a treia și le aduce exapansiune, călătorii, educație. Le-aș recomanda ca, de pe 26 mai, când Jupiter în casa a treia, să nu stea locului, să fie precum un titirez, să se miște de colo în colo. Cu cât stau mai mult, de la finalul lunii mai, cu atât trece timpul pe lângă ei.  În anul 2024 vor trebui să se întâlnească cu viața, să permite vieții să existe, pentru că Saturn rămâne în casa a douăsprezecea și, oarecum, se joacă cu psihicul lor. Nu vor mai putea fi grăbiți, cum o fac de fiecare dată. Dacă ar fi să facem o tematică, în prima parte a anului este foarte important să aibă o educație financiară, una sănătoasă, iar din a doua parte a anului să călătorească, să meargă le evenimente și să cunoască și alți oameni. 

Taur

Veți citi că sunteți în continuare vedetele zodiacului. Așa este, cel puțin până pe 26 mai, când Jupiter vă tranzitează semnul. Atenție, pentru cî magnifica conjuncție Jupiter-Uranus, se petrece în semnul vostru, pe 21 aprilie și poate să aducă foarte multă instabilitate. Pentru unii poate să vină cu probleme de sănătate, care să vă aducă o trezire nemaipomenită, pentru unii poate să vină cu o schimbare a înfățișării, pentru unii poate să vină cu o demisie, pentru a fi liberi independenți. Pentru mulți poate să vină cu o plecare din țară, cu mutarea într-un alt loc. Bineînțeles, totul va fi șocant. Trebuie să înțeleagă că apropierea lui Jupiter de Uranus nu le aduce lucruri pe placul lor. Când vorbim de arhitipul Taurului, vorbim se siguranță, de stabilitate, de predictibilitate.  Nu vor pute să o mai aibă din anul 2024, așa cum și-ar fi dorit-o și vor trebui să inoveze ceva nou în viața lor. Din 26 mai,  Jupiter intră în casa a doua a banilor, ceea ce înseamnă că poate să vină cu venituri în plus. 

CITEŞTE MAI MULTE PE SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel