Daniela Simulescu, despre zodia care trebuie să fie atentă la relații: Fie vă eliberați, fie vă dați seama că trebuie să veniți și voi cu inițiativa
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu a spus ce trebuie să facă o anumită zodie în săptămâna 9-15 ianuarie 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus prin ce va trece zodia Săgetător în această săptămână:

„Faptul că Marte își oprește retrogradarea în Casa a 7-a, e de bine. Așteptați lucrul ăsta din august, de când a intrat acolo, și din octombrie, de când e retrograd. Sună bine, dar binele poate să însemne că fie vă eliberați de o relație, deschideți ochii și vedeți că ați tras de cineva care nu are aceleași sentimente față de voi, fie în relația pe care o aveți vă dați seama că trebuie să veniți și voi cu inițiativa și că dacă stați doar în baza celuilalt, nu se întâmplă.

Nu există 50-50, dar trebuie să fiți activ. Voi v-ați supărat și v-ați enervat în ultimele luni pe cealaltă persoană, dar ia gândiți-vă de ce nu ați activat voi? Venus, fiind în Casa a 3-a, veți spune niște lucruri cu subînțeles“, a spus, la DC News, astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.

CITEȘTE ȘI     -     EXCLUSIV  Săptămână „cu furie sănătoasă“ pentru o zodie. Daniela Simulescu: Deși stați pe loc, pe dinăuntru simțiți că faceți ceva, iar asta contează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel