Daniela Simulescu, despre tranzitul lui Pluto în Vărsător, fenomenul care va schimba lumea: Pluto adoră păcatele. Știe exact ce ai făcut și cum ai făcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Anul acesta avem parte de tranzitul lui Pluto în Vărsător.  Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a vorbit despre fenomenul care va schimba lumea.

"Tranzitul lui Pluto în Vărsător se va petrece între 23 martie și 11 iunie. După care Pluto se întoarce în Capricorn, dar reintră în Vărsător pe 21 ianuarie 2024, unde va sta până în 2044. Pluto în Vărsător este un tranzit care va schimba lumea, așa cum vedeam noi lumea în anii 80, serialele SF, citeam cărți SF ...cam acolo de ducem.

Pluto este stăpân pe tot de înseamnă adâncuri, iar adâncuri nu înseamnă multe lucruri, nu doar ce este sub pământ, ci înseamnă și altceva. Pluto este Hades, zeul adâncurilor, a morții, a renașterii, a sexualității, a manipulării. Este un corupt, un mafiot Pluto", spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.

"În mitologie, Pluto avea iadul și are legătură cu moartea. Are o legătură cu tot ce înseamnă trecerea de la moarte la viață. Nu neapărat moartea concretă, ci moartea simbolică. Pluto, în tranzit, nu aduce neapărat evenimente vizibile. Pentru ca este foarte lent, Pluto îți aduce schimbări în 20 de ani. Au fost atâtea evenimente pe care nu le-ai văzut, pentru că Pluto nu este vizibil. El este undeva jos și se uită sus, îți știe păcatele. Pluto adoră păcatele. Știe exact ce ai făcut și cum ai făcut. El te așteaptă jos ca să-ți facă judecata, iar judecată lui Pluto, în mitologie, nu este frumoasă. 

Pluto așteaptă să facă schimbări, doar că schimbările lui sunt din interior în afară. Mai întâi lucrează la nivel interior, lucrează la creierul tău, la psihicul tău, la traumele și fricile tale, la defecte, deoarece lui Pluto îi place să scormonească momentul în care ceva nu funcționează. Lui Pluto îi plac schimbările radicale", a dezvălui Daniela Simulescu. 

"La rândul său, Vărsătorul vrea revoluție, iar că Pluto va crea niște revoluții, ca se fapt, să scoată altceva din spate. Iar Vărsătorul vorbește despre drepturi egale, despre un pic de socialism. Vărsătorului îi place să-i acceptăm pe toți, să facem creăm o lume mai bună pentru toți, deoarece așa vede el progresul", a mai punctat Daniela Simulescu. 

Despre tranzitul lui Pluto în Vărsător aflați AICI

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, despre tranzitul lui Pluto în Vărsător:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel