Daniela Simulescu, avertisment pentru o zodie: Aveţi grijă la prieteni, nu îi credeţi pe toţi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Daniela Simulescu
Facebook Daniela Simulescu
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a venit cu veşti importante pentru zodii. 

"Cu Soare şi Mercur în casa a X-a, în careu cu Neptun din semnul vostru, şefii vă spun lucruri, vă detaliază situaţii, dar pe undeva s-ar putea să fie şi ceva neadevărat. Nu staţi să vă gândiţi că sigur sunteţi minţiţi, totuşi. E şef, trebuie să spună lucrurile într-un fel. Vedeţi voi cum luaţi decizii, dacă sunteţi puşi în situaţia asta. Să nu le luaţi în funcţie de trecutul vostru. Nu luaţi emoţionale, subiective, la locul de muncă, nu e bine. 

Venus se apropie de Pluto în casa a XI-a. E nevoie de planuri, dacă nu aveţi deja. E adevărat că Venus va retrograda şi se va întoarce spre conjucţia cu Pluto pe 24 decembrie. Atunci vă veţi da seama că veţi ajunge la planurile respective, la ce vreţi să atingeţi. Aveţi grijă şi la prieteni în perioada următoare, nu îi credeţi pe toţi!", a spus Daniela Simulescu pentru cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie. 

Horoscop Peşti decembrie

"Luna decembrie este precum un ultimatum pentru voi. V-am tot bătut la cap că dacă aveţi probleme, ele trebuie conştientizate în 2021, ca să fie rezolvate şi vindecate în 2022. Luaţi luna decembrie şi scrieţi pe o hârtie problemele pe care le aveţi. Dar concret, realist, fără să negaţi un viciu, o relaţie toxică. 

Cel mai important aspect al lunii decembrie pentru voi este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta se va întâmpla pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut între 14 mai şi 28 iulie, sau ce aţi vrut să faceţi, pentru că de la final de decembrie poate căpăta rost, poate prinde viaţă. 

Să nu uităm de vicii, de problemele de sănătate, de situaţii toxice. Poate le acceptaţi şi poate faceţi ceva cu ele, să nu mai staţi în negare. E adevărat că nu negaţi intenţionat, dar poate că la un moment dat, dacă vă spun 1000 de oameni că nu e ok, poate veţi schimba ceva", a precizat Daniela Simulescu. 

Ce înseamnă intrarea lui Jupiter în Peşti

"Veţi citi că e posibil să aveţi un an uimitor, dar să nu uităm că în aprilie Jupiter face conjuncţia cu Neptun şi vă ia capul. Şi vă puteţi băga în situaţii precum Pinochio, vă puteţi păcăli uşor. Dacă plecaţi corect, puteţi folosi tranzitul lui Jupiter în Peşti pentru a vă da vânt în pupă. Aveţi impresia că le puteţi pe toate, dar nu le puteţi pe toate. 

În orice caz, luna decembrie nu e cea mai bună pentru schimbări profesionale, dar e clar că vă puteţi căuta oamenii care să vă ajute anul viitor.

Ce ar mai fi de precizat pentru voi este faptul că Venus va retrograda în Casa XI, unde va intra şi Mercur. Dacă vă veţi reconecta cu prieteni cu care nu aţi vorbit de mult, să nu vă îndrăgostiţi, să nu aprindeţi flăcări unde nu e cazul. Cuiva din cercul vostru de prieteni o să îi placă de voi, sau vouă de cineva, dar nu vă grăbiţi", a mai spus astrologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel